Most már akkor nem vagy szűz ugye? Lenne pár kérdésem!
Figyelt kérdés
Délután lefeküdtem a barátommal.
Mikor szexeltünk akkor nem teljesen dugta be, csak ameddig felmegy neki a bőr, ez ér? Mármint akkor most már nem vagyok szűz?
Meg olyan kérdésem lenne hogy kb 2 percenként jött neki ki valami, de azt mondta hogy nem élvezett el, de utána mikor jött már nem volt olyan kemény neki, ez mitől lehetett?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2013. okt. 13. 19:52
21/41 anonim válasza:
Tényleg be kéne vezetni a szexuális felvilágosítást az általános iskolai oktatásba.
Épp ma olvastam, hogy az elmúlt tíz évben az országban végzett terhességmegszakítások 10-17%-át 19 év alattiaknál végezték. Egész jó esély van rá, hogy te is növelni fogod ezt az arányt.
22/41 Szergej55 válasza:
Te valami kibäszott életképtelen vagy.
23/41 A kérdező kommentje:
és ha elmegyek kórházba ugye elveszik mert fiatal vagyok?
2013. okt. 13. 20:36
25/41 A kérdező kommentje:
és úgy lehet hogy anyának nem mondom el?
2013. okt. 13. 20:42
27/41 anonim válasza:
szülőknek tudni kell. menj holnap orvoshoz, még tablettát bevehetsz
28/41 A kérdező kommentje:
És a tablettához is kell anya?
2013. okt. 13. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!