Most már akkor nem vagy szűz ugye? Lenne pár kérdésem!
Délután lefeküdtem a barátommal.
Mikor szexeltünk akkor nem teljesen dugta be, csak ameddig felmegy neki a bőr, ez ér? Mármint akkor most már nem vagyok szűz?
Meg olyan kérdésem lenne hogy kb 2 percenként jött neki ki valami, de azt mondta hogy nem élvezett el, de utána mikor jött már nem volt olyan kemény neki, ez mitől lehetett?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Még 14 sincs a ki s fogyi :(
A kérdező kommentje:
14 leszek novemberbe a barátom meg már 14
Ez a kérdés tuti kamu, ennyire nyomorék emberek nem létezhetnek.
Ha mégis igaz, egyszerűen szégyen, ez az egész helyzet. Az a cucc, ami ki jött a barátodból nagy eséllyel előváladék volt, ha utána lelankadt a farka szépen beléd ürített. Szerintem amúgy nem kamuzott neked a barátod, eltudom képzelni, hogy ő is akkora idióta lehet mint te, hogy nem ismeri a saját testét, meg hogy mikor, mik jönnek ki belőle 14 éves létére.
Másrészt meg ezt alaposan megszívtad, ha 18 alatt vagy, anyád ígyis úgyis megfogja tudni, kiskorú vagy, szülői engedély nélkül neked nem írnak/adnak ki semmiféle tablettát, abortuszt sem csinálnak, sőt, még a nőgyógyászt sem úszod meg azzal, hogy nem értesítené az anyádat.
További sok sikert a gyereknevelésben, szerencsétlenek!
Miből gondolod?
A mai világban már bármi megtörténhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!