Szűz vagyok de mert nem feküdtem le vele azt mondta rám hogy aszexuális meg frigid vagyok. De ugye nem vagyok az? : S
Figyelt kérdés
Kívánom a szexet, őt is kívántam csak korainak éreztem még. De amúgy szoktam "magamhoz nyúlni" :D vannak fantáziáim, tetszenek a pasik, vannak pasik akikről azt mondom hogy milyen szívesen rájuk másznék. Tehát csak nem vagyok aszexuális ugye?2013. júl. 13. 23:37
2/10 anonim válasza:
nem vagy az, csak tudsz várni
aki ilyet mond, azzal ne is foglalkozz, te is tudod hogy nem vagy az
3/10 anonim válasza:
Remélem, hogy nem vagy már együtt azzal, aki ilyet mondott rád. Nem vagy az!
4/10 anonim válasza:
ha velem lefekszel, akkor biztos nem xD
7/10 anonim válasza:
Nem, nem vagy sem frigid, sem aszexuális.
Csak azért mondott ilyeneket, mert nem kapott meg. Szemét disznó, ne is foglalkozz vele!
8/10 anonim válasza:
Nyugi, nincs Veled semmi baj! Sőt, nagyon is jó, hogy nem feküdtél le egy ilyen bunkóval! Úgysem szeretett, csak szexre kellettél volna neki.
9/10 anonim válasza:
Szólj a kedves barátodnak, hogy mielőtt hülyeségeket zagyvál össze-vissza, előbb nézzen utána 2x is a szavak jelentésének.
10/10 anonim válasza:
Nem vagy sem aszexuális, sem frigid. NE aggódj. Csak nem akarod elkapkodni az elsőt. Ez meg normális! :)
Barátod meg egy gyökér, nem érdemli, meg, hogy ő legyen az első neked. Ezt a részét gondold át még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!