Bánom már hogy nem feküdtem még le vele, de most már késő, elhagyott. Mit tegyek?
Szűz vagyok még, 16 éves és lány. Elhagyott, de most azt érzem nekem Ő kell senki más, Őt szeretem teljes szívemből, kívánom és mellette akarok lenni. Nagyon hiányzik, megőrülök a hiányában és belepusztulok mert nagyon szeretem Őt. Már én is kívánom a szexet, de csak Vele. Ha lefekszem Vele akkor talán visszajön, és újra akarja majd az egész kapcsolatot? 6 hónapot jártunk.
Még mindig kíván engem, szokta is mondani hogy szexis vagyok. Mit tegyek hogy újra belém szeressen?
(Nem sokszor mutatta ki hogy szexelni akar, de néha felemlítette, aztán mindig csalódnia kellett, mert sosem tettem meg Vele... Nem ezért szakított, hanem azt mondta hogy már nem szeret, de nagy valószínűséggel ez is benne volt a pakliban)
Gondolom le fognak engem pontozni, de: én is 16 voltam mikor jártam egy sráccal (már közel a 17-hez), nem feküdtem le vele, aztán szakított velem. Részben emiatt, részben meg mert nem volt belém szerelmes. Nos mindenki mondta, hogy mennyivel jobban jártam így, én próbáltam elhinni, nem ment.
Több, mint egy év eltelt, és azóta is sajnálom, hogy nem feküdtem le vele, pedig már amúgy egyáltalán nem érdekel, nem akarnék vele megint összejönni.
Ne feküdj le vele csak azért, hogy visszajöjjön hozzád, de ha őt szeretnéd elsőnek, úgy érzed megérdemel téged, és tudod, hogy nem bánnád meg (én így éreztem), akkor szerintem lefeküdhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!