Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vannak egyesek ennyire...

Miért vannak egyesek ennyire oda a szűz lányokért?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is szűz lány vagyok, de egyszerűen nem értem, mi ebben az olyan nagy szám. Ha válaszolok ide egy kérdésre, és elárulom, hogy 21 vagyok és szűz, hirtelen tízen rámírnak, abból a fele azt kérdi, miért vagyok még mindig az (elárulom, azért, mert nem szexelek olyannal, akivel nem illek össze és nem szeretek, és eddig még ilyen pasit nem találtam, azért meg nem fogok összejönni vkivel, hogy elveszítsem) a másik fele meg ajánlatokat tesz. És sajnos személyesen ismerek olyat is, akinek ez a "hobbija" hogy majdnem 30 évesen 18,19,20 éves szüzekkel fekszik le. De már itt is kaptam olyan priviket 30 felettiektől, akik nagyon szívesen tanítgatnának. De most komoly, nem lenne jobb egy tapasztalt csaj egy szexuális kalandhoz, mint velünk bajlódni? Ha pedig egy férfi szerelmes, és téyleg komoly kapcsolatot akar, akkor érthető, hogy nem baj, ha szűz a lány.

2013. okt. 16. 17:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Mert én is szűz vagyok. :)

Nem kéne egy kiélt csaj.

2013. okt. 16. 19:36
 12/34 anonim ***** válasza:
Akik levelet írnak neked, azok közül az fiúk 90%-a huszonéves szűz. Miért? Mert azért akarnak szűz csajjal először kefélni, hogy a partnere ne tudja mihez/kihez hasonlítani, ha béna-e. Egy szűz lány még tapasztalatlan, nem tudja milyen, így szinte semmihez sem tudja viszonyítani azt az érzést, amit egy szűz srác ad neki, még ha legtöbbször szar is. Így a kis szűzikék nyugodtabbak, magabiztosabbak, tudják, hogy egy tapasztalatlan csaj sok mindent nem várhat el tőlük.
2013. okt. 16. 19:37
 13/34 anonim válasza:
#12-es jól beszél, itt van rá példaként #11-es személy. lassan 30 éves, és még szűz, érthető, hogy fél a tapasztaltabb nőktől.
2013. okt. 16. 19:40
 14/34 Tropauer válasza:
Foggalmam sincs, hogy más miért gerjed a szűz lányokra,én ötvenegy éves hetero fehér fiú vagyok, valahogy sohasem találkoztam még szűz lánnyal, pedig volt néhány kapcsolatom amik elég sokáig tartottak, és hajt a kiváncsiság, hogy milyen lehet egy szexuálisan tapasztalatlan lánnyal felfedezni az erotikát és kialakítani nála a sex szeretetét. Ezért aztán felírtam a bakancslistámra a szűz lány barátnő beszerzését. Vagyis mielőtt feldobom a bakancsot elképpesztő erotikában szeretnék részesíteni egy szűz leányt.
2013. okt. 16. 19:48
 15/34 anonim ***** válasza:

"fél a tapasztaltabb nőktől"

Inkább undorodik....

2013. okt. 16. 19:52
 16/34 anonim ***** válasza:

#15: "Inkább undorodik...."

Te sem vagy komplett, az biztos.

2013. okt. 16. 20:06
 17/34 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mert imádom az ártatlan nézésüket és hogy én lehetek az aki bevezeti őket a szexbe!Volt szűz barátnőm és szerettük egymást! És nem volt olyan esetlen és tudta mit kell csinálni!
2013. okt. 16. 20:13
 18/34 anonim ***** válasza:
45%

Kulturális örökség / Népbutítás / Divat / Hencegés / Kapitalizmus / Vallás

Válassz egyet.

2013. okt. 16. 21:00
 19/34 anonim ***** válasza:

# 11

Mert aki nem szűz, az már rögtön kiérdemli a "kiélt" jelzőt? :) Neked csak ez a kettő létezik?

2013. okt. 16. 21:51
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

19-es: Mit csodálkozol, amikor a női magazinok is hetente adnak olyan tippeket, hogy a nők tagadják le az expartnereik nagy részét?

Egy nem szűz nőben már hogy bízzon meg ezek után egy férfi? Te megbíznál abban, akiről nem tudhatod, hogy hazudik-e neked? Ő azt mondja, hogy volt neki 1-2-3 partnere meg mondjuk 1 alkalmi.

Közben meg volt neki tényleg 1-2-3 komoly kapcsolata meg 50 alkalmi, akik felét nem is ismerte de ők egy étteremben vagy egy nyaralás alkalmával odamennek hozzá és kéjes mosollyal közlik: Jó voltál, cica.

Ráadásul ha ebben hazudott, ki tudja még miben hazudott? Tudhatod biztosan?

Egyik ismerősöm egy gyerek és 7 év házasság után jött rá véletlenül, hogy a feleségének volt egy másik gyereke akit az apja nevelt a nő pedig a saját szülein keresztül fizette a gyerektartást a férjének és a gyereket is havonta látogatta.

Nevezz nyugodtan bizalmatlannak vagy akár paranoiásnak, de köszönöm szépen, én ilyenbe nem akarok belefutni, mert 1 életem van, azt nem fogja senki tönkretenni.

2013. okt. 16. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!