Miért vannak egyesek ennyire oda a szűz lányokért?
Mert én is szűz vagyok. :)
Nem kéne egy kiélt csaj.
"fél a tapasztaltabb nőktől"
Inkább undorodik....
#15: "Inkább undorodik...."
Te sem vagy komplett, az biztos.
Kulturális örökség / Népbutítás / Divat / Hencegés / Kapitalizmus / Vallás
Válassz egyet.
# 11
Mert aki nem szűz, az már rögtön kiérdemli a "kiélt" jelzőt? :) Neked csak ez a kettő létezik?
19-es: Mit csodálkozol, amikor a női magazinok is hetente adnak olyan tippeket, hogy a nők tagadják le az expartnereik nagy részét?
Egy nem szűz nőben már hogy bízzon meg ezek után egy férfi? Te megbíznál abban, akiről nem tudhatod, hogy hazudik-e neked? Ő azt mondja, hogy volt neki 1-2-3 partnere meg mondjuk 1 alkalmi.
Közben meg volt neki tényleg 1-2-3 komoly kapcsolata meg 50 alkalmi, akik felét nem is ismerte de ők egy étteremben vagy egy nyaralás alkalmával odamennek hozzá és kéjes mosollyal közlik: Jó voltál, cica.
Ráadásul ha ebben hazudott, ki tudja még miben hazudott? Tudhatod biztosan?
Egyik ismerősöm egy gyerek és 7 év házasság után jött rá véletlenül, hogy a feleségének volt egy másik gyereke akit az apja nevelt a nő pedig a saját szülein keresztül fizette a gyerektartást a férjének és a gyereket is havonta látogatta.
Nevezz nyugodtan bizalmatlannak vagy akár paranoiásnak, de köszönöm szépen, én ilyenbe nem akarok belefutni, mert 1 életem van, azt nem fogja senki tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!