Miért vannak egyesek ennyire oda a szűz lányokért?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is szűz lány vagyok, de egyszerűen nem értem, mi ebben az olyan nagy szám. Ha válaszolok ide egy kérdésre, és elárulom, hogy 21 vagyok és szűz, hirtelen tízen rámírnak, abból a fele azt kérdi, miért vagyok még mindig az (elárulom, azért, mert nem szexelek olyannal, akivel nem illek össze és nem szeretek, és eddig még ilyen pasit nem találtam, azért meg nem fogok összejönni vkivel, hogy elveszítsem) a másik fele meg ajánlatokat tesz. És sajnos személyesen ismerek olyat is, akinek ez a "hobbija" hogy majdnem 30 évesen 18,19,20 éves szüzekkel fekszik le. De már itt is kaptam olyan priviket 30 felettiektől, akik nagyon szívesen tanítgatnának. De most komoly, nem lenne jobb egy tapasztalt csaj egy szexuális kalandhoz, mint velünk bajlódni? Ha pedig egy férfi szerelmes, és téyleg komoly kapcsolatot akar, akkor érthető, hogy nem baj, ha szűz a lány.2013. okt. 16. 17:57
31/34 anonim válasza:
Én 30 múltam, és volt már jó pár kapcsolatom. Mindenképpen olyan nőt szeretnék feleségül venni, aki "tiszta". Ez pedig csak a szűz lányok tudják nyújtani. Tehát minden ismerkedés előtt az első és legfontosabb szempont, hogy az illető lány még szűz-e? Ha ugyanis az, csak akkor ismerkedünk tovább. Na és ezt követően kell, hogy emberileg is megfelelő legyen. Én pl. nem tanítgatni akarok, és nem trófeát gyűjtök, mégis szűz nőre "vadászom"! Talán a sok válasz között elfért az enyém is! :)
32/34 A kérdező kommentje:
húha, ezek után a válaszok után már félek elveszteni a szüzességem, mert aztán mindjárt az első szex után már nem leszek "tiszta" meg jó meg értékes...
2013. okt. 19. 21:51
33/34 anonim válasza:
Rá se ránts, kedves kérdező az ilyen facsarodott, beteg felfogást tükröző válaszokra! :)
A lényeg, hogy úgy szeretkezz, hogy a saját értékrended ne rúgd fel, és jól essen neked.
34/34 anonim válasza:
10-18 22:13
NŐRŐL van szó, könyörgöm, nem holmi tárgyról, egy darab bugyiról....
Akkor a pasikat is selejtezni kell, aki már bedugta a farkát egy nőbe élete során?
Ja, és arra az életbe nem jössz rá, hogy a csávó szűz-e, vagy sem.
31-es, te meg mi jogon várod el, hogy tiszta legyen, ha te sem vagy az?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!