Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha olyan házasságra vágyom, ahol alárendelt a férfi? Miért izgat fel, ha egy nő megaláz?
Hát köszönöm a válaszokat. :))))
Azért nem "bárki" szolgája lennék. Ahhoz kéne szerelem is.. meg egy gyönyörű nő. :) Mellesleg jól keresek.
A 10. válaszoló azt sem érdemli meg, hogy reagáljak a válaszára, de mivel nagyvonalú vagyok, megteszem.
24 éves vagyok. Nem vagyok nőgyűlölő. Sőt! Ha valaki annyira szeret egy nőt, hogy ilyen módon kiszolgálja az szerintem logikusan, a gyűlölet ellentettje. Bár javíts ki ha logikai csűrcsavarba kerültem... szerintem egyértelmű.
Önbizalomhiányos sem vagyok. VOlt több barátnőm, azonnal oldódok a nők körében.
Kiváncsiskodás meg mindenkiben buzog. Minden sapiens sapiensben...
Mért lenne kamu a kérdés?
Több férfi vágyik erre mint azt valaha is gondoltátok, gondoltam volna.
Az biztos, hogy az ilyen kapcsolatba csak olyannak szabad belemenni, akinek megfelelő tapasztalata, önismerete van.
Nagyon fontos, hogy ne csak ez legyen a fontos, hanem az érzelmek is.
33/N
Az utolsó kommentelőnek big LIKE. Ahogy azt egy kommentben megválaszoltam. Itt komoly mögöttes érzelmek vannak. Nem a felszínt kéne látni.
Egyébként nem kamu. Tényleg erre vágyom, hiszed vagy sem. :)
Átlagos életfelfogással igen, gáz. ne kérdezz átlagos hozzászólókat, mert legyen az akár férfi, akár nő, ez a mi felfogásunkban gáz.
olyanok válaszát kérd, akik megértőek a kérdéseddel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!