Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek gáz, ha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha olyan házasságra vágyom, ahol alárendelt a férfi? Miért izgat fel, ha egy nő megaláz?

Figyelt kérdés
Ha a házasságban a feleségem "rabszolgája" lehetnék, kielégítene. Megcsalhatna, elvégeztethetné velem a házi munkát, egy szóval: kihasználhatna.

2014. febr. 5. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
100%

Akkor döntsd el, hogy átlagos lánnyal szeretnél megismerkedni aki nem ismeri a fiú megalázását, vagy valami szadista különccel, akinek a mazohista rabszolgája lehetsz.

Az átlagosokat ne hibáztasd, te akarsz valami különc furcsa lányt.

2014. febr. 7. 18:55
 22/79 anonim ***** válasza:

Hali én 22 éves vagyok és álomférjem lennél :D:D

És ha te bomba csajt akarsz...te jól nézel ki? :)

2014. febr. 7. 19:40
 23/79 A kérdező kommentje:

21

Nem tudom kinek írtad ezt, de nem a kérdezőnek ( azaz nekem ). Erre csak annyit tudok reagálni, hogy akkor azok válaszoljanak, akik nem érzik magukat átlagosnak. Bár ez sajnos elég szubjektív dolog :) Szóval teljesen mindegy.

Mondhatjuk akár azt is, hogy fordítva van valami bekötve az agyamban... Felfogás kérdése..

2014. febr. 8. 02:50
 24/79 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem vesznek üldözőbe az átlagosak :) meg fogod találni időben a hozzád való lányt :).Annál is inkább, mivel nem rejted véka alá kívánalmaidat, nem csapsz be senkit, nem kell fölösleges köröket futnod.
2014. febr. 8. 17:51
 25/79 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Ez jól esett :) Reméljük így lesz!
2014. febr. 8. 23:12
 26/79 A kérdező kommentje:
Sajnos idáig senkit sem érdekelt komolyabban. :(
2014. febr. 11. 12:07
 27/79 mustafa33 ***** válasza:
pszihomókusnál már voltál?
2014. febr. 14. 00:40
 28/79 anonim ***** válasza:
Mustapha33 te maradj csendben!
2014. febr. 14. 17:54
 29/79 mustafa33 ***** válasza:
77% , miért? Én veled a próféta (az Úr adjon neki nyugodalmat és békét) utasításai és a Qurán 4. szúrája szerint bánnék. Hozzám jösz? ☺ ☻
2014. febr. 14. 20:13
 30/79 anonim ***** válasza:
Já Mustapha Já Mustapha33 nem tudod, hogy neked nem szabad ismerkedned, a Korán tiltja és Allah lája, hogy mit csinálsz.:):)
2014. febr. 14. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!