Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a férjetek ilyet írna egy barátnőjének?
-"A barátod megcsalásnak venné,ha orálisan kényeztetnélek?"
-"Te ugye leszoktad nyelni?"
Állítása szerint csak poénból írta,nem több.
Szerintetek?
Poén? Ez? Lóf.aszt...
Tökönrúgnám a férjem az tuti. Gusztustalan egy másik nőnek ilyeneket írni! Ráadásul tiszteletlenség velem szemben...
Egy valamit kell felfogni! A ferfinak a szex csak szex...
Le lehet pontozni, de mig Ti a tisztessegtelen es szemet dolgokrol fogtok irni, meg a tokon rugom es gusztustalan fereg stb szoveg jon, addig NAGYON NAGYON sokan fogjatok ezt a kerdest itt meg kiirni! A ferfi vadaszgat! Teljesen termeszetes dolog! Errol barmelyik szexualpszichologust vagy terapeutat meg lehet kerdezni! El kell erni, hogy otthon vadaszgasson! Ennyire egyszeru a dolog!
Igazatok van mert gusztustalan, de nem az ugatasban van a megoldas meg a pofozkodasban, tokon rugasban :)
Probald ki milyen eredmenye lesz! Megcsal... Ennyi! Probald ki azt amit en javaslok es veled elhesse ki a legtitkosabb vagyat is!
Addig orulj mig szexrol van szo es nem arrol hogy milyen erzes hozzabujni, meg ahogy atoleli es milyen jo hogy szereti... Ott nagy a gond! Itt nem! Ez itt "csak" egy fantazialas amivel elkaptak, de tobb is lehet belole ha nem vagy most nagyon okos!
Azért ne búsulj na, nem csalt még meg (vagyis reméljük).
Mondjuk akkora "profi" nem lehet, ha ilyen könnyen kiderült, kinek miket írogat - legalább csinálná okosabban bakker.
Nem derült volna ki.Csak ugy hagyta a telóján az FB-t,és a gyerek meg játszott vele,odahozta nekem,és akkor láttam meg miket beszélgettek.
Annyira el vagyok keseredve...:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!