Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szólnátok ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a férjetek ilyet írna egy barátnőjének?

Figyelt kérdés

-"A barátod megcsalásnak venné,ha orálisan kényeztetnélek?"

-"Te ugye leszoktad nyelni?"

Állítása szerint csak poénból írta,nem több.

Szerintetek?

2014. febr. 2. 21:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%
egyetértek az előzőekkel. nekem van sok fiúbarátom (haverom), de pont azért, mert barátok (haverok) és nem a társaim, partnereim, nem írnak ilyeneket...ha írnának, elkezdenék gondolkodni, hogy tuti akar valamit, ha ilyenekről fantáziál.
2014. febr. 2. 21:27
 12/36 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy mèg nem csalt meg, de meg akar, az fix. A barátnő meg csak barát... Biztos nagyon bejön a férjednek, ha ilyet ír neki.
2014. febr. 2. 21:30
 13/36 anonim ***** válasza:
72%
* nem csak barát
2014. febr. 2. 21:31
 14/36 anonim ***** válasza:
89%
2-es, te melyik kérdésre válaszoltál? :)))) Amúgy gáz, ez nem vicces, és nem is barátság kategória.
2014. febr. 2. 21:32
 15/36 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom,jól össze is vesztünk.

Szerinte ebbe nincs semmi,ő csak a barátja,nincs köztük semmi,nem érdekli,csak hülyéskedik.

2014. febr. 2. 21:47
 16/36 anonim ***** válasza:
89%
de pont ez az, hogy a barát (haver) kategória nem ír ilyeneket...
2014. febr. 2. 21:58
 17/36 anonim ***** válasza:
90%
Lol, ha én ilyet írnék fiúbarátomnak lány létemre, hogy a barátnőd megcsalásnak venné ha orálisan kényeztetnélek? Szerintem repülnék nagy ívben, kidobna a barátom. Ahogy én is őt ezért, ha más csajnak írná. Jézusom, nehogy elhidd már, még jót is röhögnek magukban, hogy te hülye vagy és elhiszed hogy ez csak poén.
2014. febr. 2. 22:28
 18/36 Passiflora ***** válasza:
76%

Én feltenném magamnak a kérdést, hogy fordított helyzetben, nő létemre milyen viszonyban kéne lennem egy férfival, ahhoz, hogy ehhez hasonló dolgokat írjak neki.

Meg - függetlenül attól, hogy nem tudom elképzelni, hogy valaha is ilyet írjak bárkinek, - azt a kérdést is megpróbálnám megválaszolni magamnak, hogy ha adott esetben én állítanám egy ilyen üzenetváltás után a férjemnek, hogy csak poénból írtam, arra ő vajon hogy reagálna.

2014. febr. 2. 22:57
 19/36 anonim ***** válasza:
86%

Tuti akar valamit a nőtől! Nekem a férjem felhívott hozzánk egy nőt "dvd-zni" és hozzátette "legyünk antiszociálisak" amíg mi a szüleimnél voltunk a gyerekkel. Mikor ez kiderült ő sem tudott mást mondani, minthogy poénkodott csak. Hónapokig smseztek, végül 1 hónapig elköltöztem a gyerekkel a szüleimhez, aztán kibékültünk (hogy jol tettem-e majd elvalik). Csak kínjukban mondják, hogy poén, mert erre nem lehet mit mondani!

Ill. középiskolás korom óta van egy nagyon jó fiú barátom, aki anno szerelmes is volt belém (azota o is meghazasodott) de lassan 20 évey baratsagunk alatt egyszer sem jutott eszébe ilyet mondnai/irni még poénból sem (pedig ugye lehet, h gondolt rá).

2014. febr. 3. 01:51
 20/36 anonim ***** válasza:
18%

Egyszeru...

Te nem szoktad lenyelni ezt lefogadom, mert ferjed izgatja a dolog...

Van egy kis perverzitas benne amit otthon nem el ki rajtad es szerintem heti 1 a max amit egyutt vagytok (kotelesseg szex)...

Ha eltalatam irj privatot ha gondolod!

Kicsit k.u.r.v.a.snak kell lenni!

Meglepibol lerazod a gyerekeket egy-egy estere, amit persze elolre ne kozolj vele! Ha "szegyenled magad vagy zavarba jonnel" kosd be a szemet tilos levenni! Ereszd el magad csinalj olyat amit meg sose es ugy, hogyha ragondol is beleremegjen a terde!

Kosd egy szekhez es szedd szet, dontsd a falnak es huzd a melleid koze a ferfiassagat! :) hidd el kicsit kell csak elszabadulni! Mondj neki olyat amitol rogton fel all a ....! Lehet kozonseges is! Hidd el rengeteg ferfit felizgat!

Lassa hogy nem kell a szomszedba menni egy jo kefelesert!

A lenyelem nem nyelem mikor milyen! Van ezer sokkal szexisebb modja ahova elvezhet, es ahogy Te is befejezheted nem a kikopes!

2014. febr. 3. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!