Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a férjetek ilyet írna egy barátnőjének?
-"A barátod megcsalásnak venné,ha orálisan kényeztetnélek?"
-"Te ugye leszoktad nyelni?"
Állítása szerint csak poénból írta,nem több.
Szerintetek?
Én is így gondolom,jól össze is vesztünk.
Szerinte ebbe nincs semmi,ő csak a barátja,nincs köztük semmi,nem érdekli,csak hülyéskedik.
Én feltenném magamnak a kérdést, hogy fordított helyzetben, nő létemre milyen viszonyban kéne lennem egy férfival, ahhoz, hogy ehhez hasonló dolgokat írjak neki.
Meg - függetlenül attól, hogy nem tudom elképzelni, hogy valaha is ilyet írjak bárkinek, - azt a kérdést is megpróbálnám megválaszolni magamnak, hogy ha adott esetben én állítanám egy ilyen üzenetváltás után a férjemnek, hogy csak poénból írtam, arra ő vajon hogy reagálna.
Tuti akar valamit a nőtől! Nekem a férjem felhívott hozzánk egy nőt "dvd-zni" és hozzátette "legyünk antiszociálisak" amíg mi a szüleimnél voltunk a gyerekkel. Mikor ez kiderült ő sem tudott mást mondani, minthogy poénkodott csak. Hónapokig smseztek, végül 1 hónapig elköltöztem a gyerekkel a szüleimhez, aztán kibékültünk (hogy jol tettem-e majd elvalik). Csak kínjukban mondják, hogy poén, mert erre nem lehet mit mondani!
Ill. középiskolás korom óta van egy nagyon jó fiú barátom, aki anno szerelmes is volt belém (azota o is meghazasodott) de lassan 20 évey baratsagunk alatt egyszer sem jutott eszébe ilyet mondnai/irni még poénból sem (pedig ugye lehet, h gondolt rá).
Egyszeru...
Te nem szoktad lenyelni ezt lefogadom, mert ferjed izgatja a dolog...
Van egy kis perverzitas benne amit otthon nem el ki rajtad es szerintem heti 1 a max amit egyutt vagytok (kotelesseg szex)...
Ha eltalatam irj privatot ha gondolod!
Kicsit k.u.r.v.a.snak kell lenni!
Meglepibol lerazod a gyerekeket egy-egy estere, amit persze elolre ne kozolj vele! Ha "szegyenled magad vagy zavarba jonnel" kosd be a szemet tilos levenni! Ereszd el magad csinalj olyat amit meg sose es ugy, hogyha ragondol is beleremegjen a terde!
Kosd egy szekhez es szedd szet, dontsd a falnak es huzd a melleid koze a ferfiassagat! :) hidd el kicsit kell csak elszabadulni! Mondj neki olyat amitol rogton fel all a ....! Lehet kozonseges is! Hidd el rengeteg ferfit felizgat!
Lassa hogy nem kell a szomszedba menni egy jo kefelesert!
A lenyelem nem nyelem mikor milyen! Van ezer sokkal szexisebb modja ahova elvezhet, es ahogy Te is befejezheted nem a kikopes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!