Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem a megkérdezésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem a megkérdezésem nélkül elkezdte a házat átalakítattni. Festés, csempézés stb. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 08:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Orulnek is meg nem is... De mig nem a kaja penzbol veszi.el, akkor csinalja...
2013. okt. 12. 08:13
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Oké, hogy a megkérdezésed nélkül, de nem vetted észre, hogy csempét meg festéket vásárol?
2013. okt. 12. 08:21
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Én örülnék.
2013. okt. 12. 08:30
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha egyébként hagy beleszólni fontos részletekbe, színválasztásba, akármibe, akkor menj és adj hálát a sorsnak...:) (enyim asszony biztosan azt tenné:))

Ha semmiben sincs szavad, akkor kezd el gyanakodni...

ps: egyszer történt, hogy egy kolleganőm a haját tépte, hogy előző nap, amíg ő éjszakás volt a férje gondolt egyet, és kifestette a szobát... mondom neki, hogy biztos nem tudott aludni, örülj neki, mi ezzel a gondod?

- De miért mind a négy falat más-más színre???

:)))

2013. okt. 12. 08:32
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon csodálkoznék és örülnék, mert nem az az aktiv fajta.
2013. okt. 12. 08:47
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Én haragudnék, mert a lakás közös, tehát ha nagyobb átalakításokat tervezne, akkor elvárnám, hogy beszélje meg velem, főleg, hogy amint hallom nem is ő csinálja, hanem munkásokat bérel rá, ez így nem kis pénz, az anyagi oldalát is meg kellett volna beszélni.
2013. okt. 12. 08:57
 7/27 A kérdező kommentje:
Honnan tudnám, hogy amokor dolgozom ő mit vásárol?
2013. okt. 12. 09:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer 2 napot nem voltam otthon (két 12 órás műszak között bent aludtam a melóhelyen) mire hazaértem a halványsárga szobánk sötét lila lett :D Nagyon csúnya volt,olyan sötét lett a szoba,mintha barlangba lennénk :D
2013. okt. 12. 09:06
 9/27 anonim ***** válasza:
A kérdéssel arra akartam utalni, hogy nem veszed észre a munkálatokat? Hoz a házba csempét, festéket, legletteli a falat, leveri a csempét...stb...Egy műszak alatt nem lehet mindent megcsinálni, csak látod a folyamatot, és közben rá lehetne kérdezni.
2013. okt. 12. 09:09
 10/27 anonim ***** válasza:
75%

#8, annak legalább egyértelmű üzenete van, az illető több erotikára vágyik:)

"A lila misztikus, erőteljes szín, mely történelmi összefüggésben áll az uralkodóházakkal. A sokak által szexinek vélt lilák serkentőleg hatnak ránk,"

[link]

:)))

2013. okt. 12. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!