Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem a megkérdezésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem a megkérdezésem nélkül elkezdte a házat átalakítattni. Festés, csempézés stb. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 08:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De észrevettem, de már késő.
2013. okt. 12. 09:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én haragudnék, mivel egy párkapcsolatban a fontosabb döntéseket (pl.: lakás átalakítása) megbeszélik egymással az emberek, közös döntéseket kellene hozni.

Neked így nincsen véleményed, beleszólásod a dolgokba, ki vagy szolgáltatva az ő szeszélyeinek.

2013. okt. 12. 09:19
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető a házasságunkban, hogy nagyobb döntéseket, sőt, nagyobb kiadásokat együtt beszélünk meg, még akkor is, ha a férjem többet keres, mint én, mert amit keresünk közös. A döntéseink és az életünk közös. Most vagyunk túl egy lakásfelújításon, az utolsó fugáig közösen döntöttünk, inkább elcsúsztunk pár napot, de nem döntöttünk egymás nélkül! Szerintem ez a kölcsönös tisztelet a kapcsolat alapja. Meglepetést lehet szerezni kisebb dolgokkal pl. kitakarítás, vagy egy új használati tárgy, de ilyen nagy dolgokban, mint az élettér, nem szabad a másik véleménye nélkül végleges változtatásokat hozni. N30
2013. okt. 12. 09:46
 14/27 A kérdező kommentje:
Ráadásúl nekem nem tetszik a sötétkék csempe.
2013. okt. 12. 09:51
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha eltalálná a megfelelő színt, akkor ujjonganék örömömben, csak hát erre kicsi az esély, mert számára maximum alapszínek léteznek, és örök rejtély a számára, mi a különbség a lime és az almazöld között :D

Ezért a férjem ilyet már csak emiatt sem tenne, olyan viszont sokszor előfordul, hogy mire hazaérek, és ő pl. aznap nem dolgozott, minden fullosan meg van szerelve, ezért nálunk sosincs csöpögő csap vagy nyikorgó ajtó, vagy rozoga polc :) Ezért nagyon hálás vagyok.

16/27 anonim ***** válasza:
100%

kezet foghatunk az en ferjem ugyanezt csinalja mar sokadszorra.

Ki kell cserelni egy vezeteket? szetveri az egesz eloszobat.

Ezen a heten egy cso a furdoben csopogott mire jottem haza? furdo szetverve padlo kiszedve majdnem bogtem kosz mocsok por mindenhol

Szoval nem tudom vigasztal e de nem vagy egyedul..

Az egyik oldalrol orulok neki a masik oldalrol seggbe akarom rugni minden alkalommal.

Most eppen a Parizs kozos hetvegenket fogja a furdobe a falra ragasztani aatvitt ertelemben.

17/27 A kérdező kommentje:
Múlthónapban pedig a kocsibejárót csináltatta meg a megkérdezésem nélkül.
2013. okt. 12. 10:13
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

te ezek nem testverek az en ferjemmel??

Tavaly a tetot szedte szet ugyancsak a nyaralasi penzunkbol.

2013. okt. 12. 10:14
 19/27 A kérdező kommentje:
Hát amíg van nyaralásra való pénzetek addig ne panaszkodj.
2013. okt. 12. 10:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem örülnék neki, ha az otthonunkat átalakítaná a megkérdezésem nélkül. Eleve nekem nagyon határozott elképzelésem van az "otthon"-ról. Neki kevésbé domináns ez. Azt a személyem elleni támadásnak venném, hiszen neki nem fontos milyen, nekem igen és ezek szerint meg akar sérteni :)

De nálatok lehet csak nem tudja, hogy bajt csinál.Mondtad neki, hogy nem örülsz?

2013. okt. 12. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!