Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfival szerelem?
Kedves #40, már bocsi, de itt szinte senki sem a kérdésre válaszolt, hanem a saját feltételezéseiből kiindulva monologizált... Te pl. azt írod, hogy "Tipikus buta nő vagy, át vagy verve, és még tapsolsz is hozzá!" - amikor a Kérdező egy szót se írt arról, hogy ígértek volna bármit is egymásnak... anélkül meg ugye átverve lenni nem lehet...
Itt egyszerűen láthatunk két embert egy nem monogám érzelmi (egyelőre még nem is szexuális) kapcsolatban, erre a Kérdező is, meg az illető férfi is el lett hordva mindenféle "hazugnak, szerencsétlennek, gerinctelennek, ökörnek" meg még a jó ég tudja, minek. Nem az alapján, amit leírt - abban ugyanis nagyjából semmi negatív sincs - hanem az alapján, amit az előítéletes válaszolók hozzáfantáziáltak a szituhoz, esküszöm, mint ha a szent inkvizíciót látnám, pusztán azért, mert valaki mer nem a "rendpárti, értékelvű, keresztény, konzervatív" -nak nevezett elvárásoktól eltérően gondolkodni, mondjuk belefér neki egy nem monogám párkapcsolat is.
Tudod, az ember minél tovább olvassa az itteni válaszadókat, annál inkább megtanulja megbecsülni a saját párját.
"Egyelőre ő sem érti mi történik, én meg még annyira sem..."
Lónak a f**szát, már elnézést. Ha egy férfi akar téged, akkor veled van és kész. Nem érdekli semmi, nem totojázik, nem elemezgeti a helyzetet, hogy na most vajon mi van, hanem minden követ megmozgat a kettősötökért. Érzelmileg nagyon kötődik: ugyanezt tudom neked is mondani, mint az egyik barátnőmnek ezzel kapcsolatban: elhiszem, de ha nőként is 100%-ig lázba hoznád, akkor hat lóval se lehetne elvonszolni tőled és egyértelműen értésedre adta volna már, hogy nőként vonzódik hozzád. Szerintem ne éld bele magad olyasmibe, ami csak a te álomvilágodban létezik.
#41-es
A kérdésből, abból a pár mondatból, amit kommentben reagált totál lejön, hogy fingja nincs arról, mi zajlik körülötte. A párja őszinteségére számára az bizonyíték, hogy a párja elmondta, hogy jóban van a feleségével.
40 évesen hogy lehet valaki ennyire naiv, hogy a szemétől nem lát? Hol van ebben a logika?
És akkor ahogy jönnek neki a vélemények, nem válaszol, nem ír részleteket, sőt lepontozgat, viszont ahogy megjelenik egy kommentelő, aki kiáll a rózsaszín hagymázas álmai mellett, azonnal bekommenteli, hogy mennyire örül neki.
A kérdező megerősítést várt az álmocskáihoz, miközben nem látja, hogy a játsszma a legjobb esetben em annyira tiszta, ahogyan ő azt látni véli, hiszen a férfi a feleségének minimum hazudik - tehát az ezüstpáncélos szőke herceg imidzset felejtsük el.
Persze, rosszul eshet ezt olvasni, de szerintem rengeteg igazság van a kommentekben. Sokan agresszívek kapásból, de legalább rózsaszín köd és elfogultság nélkül látják azt a keveset, amit látnak.
Kérdező hozzáállása meg végtelen ostoba, ez vitathatatlan.
Ha ennyire kiáll a véleménye mellett, minek ír ki kérdést? 40 elmúlt állítólag, láthatna annyit, hogy nem érdemes visítva tapsikolni egy olyan embernek, aki épp most vágja át a feleségét.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, kész tanulmány :))
Érdekes volt olvasni:)
Kedves kerdezo.
Latom a a tobbek alltal megfogalmazott kritika cseppet sem erdekel. Dicsergeted renduletlenul azt aki azt irja amit olvasni szeretnel.
Egy kerdesre azrt legyszi valaszoljal.
Mi a feszkes feneenek tetedd fel ezt a kerdest, ha a valaszok nem erdekelnek?
De érdekelnek a válaszok, meg is köszöntem mindenkinek. És igen tanulságos volt! Látatlanban mindenki nagyon tud ítélkezni, és mindenki szent életű :)
Sokszor nem is a kérdésre kaptam a válaszokat:)
Még az érdekelne, ha mindenki ilyen tökéletes, mitől van mégis ennyi válás? Talán ez a sok szentéletű ember, inkvizíciós szigor, csak itt, látatlanban létezik?
Jaa, és szerintem nem minden csak fehér, vagy csak fekete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!