Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerelem egy Skorpió férfival?

Szerelem egy Skorpió férfival?

Figyelt kérdés

Oda és vissza vagyok a skorpiómért, de úgy érzem megesz reggelire:)

Kötélen rángat, hol közel enged, hol pedig ellök magától.

Ez nála normális? Mármint, hogy játszik az érzéseimmel? Nevezhetjük ezt már szerelemnek az Ő részéről?

Másfél éve vagyunk együtt, de nem hordoz a tenyerén érzelmileg és azt hiszem az, hogy munkamániás erre nem elég indok.

Viszont a szex az valami varázslatos vele:)

Ja, és én Halak vagyok Skorpió aszcendensel:))

2011. febr. 13. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Egy alárendelt kapcsolatban ne lázadozz,csak tűrd némán az orgazmusokat.Vagy sikítva.
2011. febr. 13. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

ennek semmi köze a horoszkóp cicamica édesem.

ilyen embertípus, másfél év alatt rá kellett volna jönnöd arra hogy ez nála megszokottt vagy nem.

2011. febr. 13. 11:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazad van előttem szóló. Ilyen a természete. De én hiszek a horoszkópban, mármint a jegyek jellemzőiben. Oké, hogy nem ismeri el mindenki, hogy rá is jellemzőek az írások mert mindegyiken belűl 3 fajta van (amiről tudok). De azt olvastam, hogy a skorpióknál normális az ha játszanak az ember érzéseivel, így tesztelve, hogy meddig terjed a határ. És erre lettem volna kiváncsi, hogy más skorpió pasi is viselkedik-e így? Ha megkérdezem miért csinálja ezt, az a válasza, hogy ilyen a természete. Csakhogy az írásban az is áll, hogy ha már veszi a fáradtságot és játszik veled, akkor fontos vagy neki.

És nem téved az, aki ezek után azt gondolja, hogy nem vagyok magamban és az Ő érzéseiben biztos. Ha róla van szó, eldobom az agyam és csak az érzések vannak, azokból meg a hülye kérdéseim:))

Mert én akkor is Halak vagyok, akinek kellenek a visszajelzések, Ő meg Skorpió aki pont az érzelmek kimutatásával áll hadilábon.

Hát igen, "kifogtam Amerikát" és mi egyebet tehetek, mint hol halkan hol pedig "sikítva" szeretem Őt:))

2011. febr. 13. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Uhh... Minden oké nálad? Mármint úgy fejben?
2011. febr. 13. 15:35
 5/9 anonim válasza:
100%

Skorpió nő vagyok, skorpió párral... 6 éve vagyunk együtt.

Egy skorpió férfi sosem játszik az érzelmekkel....

Nem rángat ő kötélen, pusztán szeret flörtölni, kapcsolaton belül is. :)

Egy skorpió sosem fog a tenyerén hordozni... sosem. Túl reális. Viszont bármikor bármire képes azért a nőért akit szeret, de megtanítja élni.

2011. febr. 13. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Hjaj annyira aranyos de már ezelőtt 121 kérdésedre megírtam hozzád én vagyok való skorpió halak aszcendensel GVAGY GVagy gvagy gvaaaagy
2011. febr. 14. 10:05
 7/9 A kérdező kommentje:

1. Utolsónak: Lehet:)

2. A Skorpió párosnak: Tehát akkor Ő nem szeret igazán engem.

Mert ha úgy van ahogy mondod, akkor nem taszigálna oda-vissza. Csak szexre kellek neki, mert jönni ugye nem muszáj? És az eddigi tapasztalatom alapján egy Skorpióra ráerőltetni az akaratunk nem lehet, úgysem fog olyat tenni amit nem akar. De mivel mégis jön, így marad a szex a szívvel szemben?

2011. febr. 14. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak azt használják kapcarongynak, aki hagyja magát és ez nem hori, hanem személyiség és beállítottság függő.
2011. febr. 15. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan ilyen vagyok én is. Konkétan leírtad a kapcsolatunk a bnőmmel, ő is halak. Ez normális...máramennyire.
2011. szept. 8. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!