Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen egy Oroszlán férfival...

Milyen egy Oroszlán férfival az élet?

Figyelt kérdés
HÜLYE VÁLASZOK KÍMÉLJENK!!-.-
2011. febr. 13. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én oroszlán férfi vagyok. szerintem nagyon tré lehet, mert eddig mind elhagytak max fél év után. és már inkább vagyok 30 mint 20. :)
2011. febr. 13. 12:26
 2/7 anonim válasza:
100%
Nagyon hullámzó. Elsőre elbűvöl, utána könnyen megaláz és a mélybe taszít. Tapasztalat, de alaphangon jó ember.
2011. febr. 13. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Móka és kacagás.

A hülye válaszolókat kellett volna megszólítanod esetleg.

2011. febr. 13. 15:23
 4/7 A kérdező kommentje:

?:DD

most írják ikább azt hogy szafari?-.-

2011. febr. 13. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi extra! Az én vőlegényem is oroszlán jegyében született, de az embert nem a horoszkópja határozza meg ez butaság nem szabad benne hinni!
2011. febr. 18. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Oroszlán barátom van, együtt élünk évek óta, a tenyerén hordoz, nagyon szeret, mindent megad, amit csak tud.

Cserében abszolút hűséget, rendezett otthont, szeretetet vár el és azt hogy érezze, felnézek rá.

Amúgy kaland vele az élet, nem tud egy helyben maradni, sokat utazunk, sokat ad a külsőségekre és minden pillanatban érzem a szeretetét.

2011. febr. 20. 21:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Mi 1 éwe wagyunk együtt! *-*

És nekünk is kaland.:D

Nagyon szeretem *______* ♥

2011. febr. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!