Szerintetek ez milyen párosítás? Én kos vagyok oroszlán aszcendenssel, ő rák, kos aszcendensel.
"témában nálam jártasabb személyek mit gondolnak egy ilyen kapcsolatról"
hát azt neked kell tudnod...
Kedves Első!
Amikor azt írtam, hogy a témában nálam jártasabbak véleményére vagyok kíváncsi akkor az asztrológiában jártasabb személyekre gondoltam.
Ebben van valami! Sok olyan pár van, hogy akinek a csillagjegye mondjuk pl. a szűz és a párjának viszont az aszcendense szűz, annak ellenére hogy mi az ő csillagjegye nagyon jó párost tudnak alkotni. A párod esetében a rák csillagjegye, ami elég érzékeny, merengős, olyan visszafogott, és ezzel szemben a kos teljesen az ellentéte, céltörő, akaratos. Neki pont ezért kicsit bonyolultabb a horoszkópja mint a tied, két tűzjegyben vagy, és talán pont te segítesz neki, úgymond egy tükröt mutatsz felé. Talán melletted magabiztosabb, jobban megtalálja magát.
Előző hozzászólóknak: ez csak asztrológia,és nagyon érdekes tények derülhetnek ki belőle. Gondolom a kérdező sem erre fogja alapozni a párkapcsolatának alakulását, hanem nyilván az érzelmeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!