Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nős férfival szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfival szerelem?

Figyelt kérdés
Sokat olvasom, ne kezdj nős férfival, mert csak a szexre kellesz neki, csak duma, hogy rossz otthon a kapcsolat a feleséggel, csak kábít a dumával, hogy megkapjon. De mi van fordított esetben, ha a feleséggel bevallottan jó a kapcsolata, soha egy rossz szót nem mond rá, már összejössz vele, és mindig jön,segít, érzem, hogy törődik velem, de szex még nem volt, nem sietteti, tehát nem csak arra kellek.Érzelmileg nagyon kötődünk egymáshoz, ja és nincs apa-lány komplexus, egyidősek vagyunk, 40 felett...
2014. febr. 1. 07:00
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
83%
Nekem soha nem kellene nős pasi.
2014. febr. 1. 08:09
 22/49 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, de igen csak arra kellesz neki, miért mit gondolsz, elválik és elvesz amikor bevallottan nincs probléma otthon?

Hát, kár hogy ennyi idősen is csak ennyi eszed van én sajnállak komolyan. Ennyire nullának tartod magad, hogy belemész egy megalázó helyzetbe? Soha nem kéne nős pasi, ássam el magam ha nem találok egy olyat aki felvállal és akinek csak én kellek. Mellesleg, veled ugyanezt tenné hogy a fenébe tudnál benne megbízni?Gondolkodj már!

2014. febr. 1. 08:14
 23/49 anonim ***** válasza:
73%
Csak annak a családi életébe lehet belerondítani, aki vevő is rá!
2014. febr. 1. 08:20
 24/49 anonim ***** válasza:
97%

A feleségnek mindenképp hazudik, hisz tuti, hogy nem számolt be a kis kalandjáról. Miről beszélünk? Ha egyvalaki át van verve, onnantól a játék nem fair.

40 felett a gyakorikérdések kell ahhoz, hogy ezt feltárjuk előtted, kérdező?

2014. febr. 1. 08:22
 25/49 anonim ***** válasza:
28%

De sok szent életű okos ember van itt megint. Bezzeg ha egy filmen látnátok akkor szurkolnátok nekik, ugye?

Lehet, h a feleséggel minden OK, esetleg csak a szerelem hiányzik, vagy a gyengédség, vagy csak unalmas már. Ettől még lehet jó a kapcsolatuk.

De ez kb mindegy is ha jön egy másik ember, aki miatt belé csap a villám, mert onnantól kezdve nincs racionalitás, csak történnek a dolgok akár megmagyarázhatatlanul és az ész csak annyit bír el, h szabályozzon kicsit.

Érdekes történet a tiétek. Nem tudom elítélni egyikőtöket sem, mert szerintem az emberrel ilyesmi dolgok megesnek.

Érdekelne mi lesz veletek.

2014. febr. 1. 08:27
 26/49 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, mivel ha jól veszem ki nem tizenévesekről beszélünk, szerintem simán elképzelhető, hogy egyszerűen nem monogám az úriember, sőt, az is igen valószínű, hogy ezt a tulajdonságát a felesége is tudja. Ugye Európában a történelmi hagyományok okán nincs többnejűség, de azért egy percig sem kellene azt hinni valakinek, hogy az európai ember genetikailag alapvetően különbözik a 2000 km-rel odébb élőktől, az itt kizárólagosan elvárt monogámia nem biológiai, hanem szociális indíttatású. Ergo van, aki elfogadja, és van, aki tesz ellene. Volt nekem is ismerősöm (már meghalt) akinek évtizedekig ugyanaz volta felesége (2 gyerekkel) és ugyanaz volt a barátnője, és nem csalt, nem csapott be senkit, nem használt ki senkit, egyszerűen csak nem volt monogám, és pechére nem 2000 km-rel odébb született, ahol ezt a családmodellt nyugodtan, emelt fővel a kirakatba is tehette volna. Ennyi.
2014. febr. 1. 08:31
 27/49 anonim ***** válasza:
85%

Ha valamelyik házasság rendben van és" jó a kapcsolat", ott egyik fél sem tekintet kifele, nemhogy szerelmes lesz másba...

Ez a férfi vagy téged, vagy saját magát csapna be(a feleségét pedig akkor ha összejöttök)

Én egyetéretekazzal, hgy leginkábba kcsolatban lévő ember a hibás,mha megcsalja a párját...de ha a másik tudja, hogy kapcsolatban van az illető, akkor legyen benne annyi gerinc, hogy nem adja alá a lovat.. Legyen benne annyi, hogy jelzi, a kecske is káposzta is nem maradat meg.

Most összejöttök, akkor szeribted minden rendben lesz a hazassagával?

Aztán 1 hónap múlva az asszonyka teszi fel a kérdest, minden rendben volt, aztán kiderült, hogy szeretője van...

Van itt egy kérdező, akinek a férje is előadta az asszonybak, hogy minden ok..rendes volt kedves volt, 4. Gyereket akart.. Aztan kiderült, hogy szetője van.. Sajnos a feleséget is megvezette a férfi, de szerintem saját magát is, amikor kitalálta, hogy otthon is játszák el,ma gyerekeknek hogy egy salád, aztán lelép éjjelre az új nőhöz...

Tudom, hogy a fejedben rózsaszín köd van, de józan ésszel gondold már végig..

Ebből mi sülhet ki?

2014. febr. 1. 09:00
 28/49 A kérdező kommentje:

25-ös, neked köszönöm a válaszod! :) nagyjából így van ahogy leírtad.

A többieknek válaszolva: van gyerek, nálam is nála is, 15 és 21 közöttiek. És nem, nem az a fajta ember, aki a felesége mellett ki-kikacsingatott a házasságból, sőt!Több mint 20 évig rendes, becsületes férj volt. Ezt biztosan tudom. De megtörtént, hogy találkoztunk...nem tudom, mi lesz.

2014. febr. 1. 09:22
 29/49 anonim válasza:
80%
Igazából valóban nem szép belerondítani egy család életében, mert dugni akarsz valakivel persze a 40 év feletti csávóban lehetne annyi emberség, hogy szakítt az élettársával. De gyáva mondom kapcsolatot kezd veled.
2014. febr. 1. 09:37
 30/49 anonim ***** válasza:
93%
Ezt hívják úgy, hogy kapuzárási pánik. Otthon minden rendben, de azért így 40 felett jó tudni, hogy még nem öreg, és még kell másnak is.
2014. febr. 1. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!