Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfival szerelem?
Kedves kerdezo!
En pontosan tudom, mirol beszelsz, mert voltam ilyen helyzetben, masodik nokent. Nem csak a szexre kellettem, 5 honap alatt mindossze 2szer tortent meg, akkor is en kezdemenyeztem, o 32 en 25 szoval nincs szo apakomplexusrol, a feleseggel jo a kapcsolata, mindig segitett, ha kellett, ha biztatas kellett o volt az elso, aki mellem allt, barmikor barmiben szamithattam ra... Szerelmesek voltunk (azt nem tudom, o hogyan tudott egyszerre kettot szeretni, nekem csak o volt), de en tudtam, hogy nem helyes, amit teszek, ezert belemenekultem egy masik kapcsolatba, ami aztan nem mukodott, de mar nem mentem vissza hozza.
En is azt mondom, ne kezdj vele, nem azert, mert csak kihasznal, stb, hanem mert magadnak artasz vele, en nagyon sokat kinlodtam, bogtem, szenvedtem, amig vele voltam azert, mert buntudatom volt es mert zavart, hogy nem en vagyok neki az egyetlen, miutan elhagytam, azert, mert hianyzott. Szoval ebbol mindenkepp csak te kerulhetsz ki vesztesen.
Ha jó a kapcsolatuk, akkor elé áll, megmondja, hogy beleszeretett másba, lezárja, és veled van.
Ha meg csak szórakozni akar, akkor előadja, hogy jaj de szenved mert veled akar lenni, de a feleségével jól megvannak... abszurd
"Tévedsz, nem hazudik, éppen hogy elmondta, hogy otthon jól megvannak."
Akkor minek akar félrekefélni, te szerencsétlen?
Nem lehet valaki ekkora ökör...
Én azért nem kezdtem soha nős férfival, mert nem tudok olyan emberre felnézni és tisztelni, akiben annyi gerinc sincs, hogy megoldja a problémáit, vagy lezárja azt ami nem működik. Mert ha félrekacsingat, akkor ott nem működik valami, hiába állítja.
Többre tartom magam annál, minthogy ilyen féreg színtű, gerinctelen emberrel bármiféle kapcsolatom is legyen.
Lehet, hogy nincs jó kapcsolata a feleségével, de nem akarja, hogy hiú álmokat kergess: esze ágában sincs miattad elválni, vagy, ha igen, veled lekötni magát.
Ez egy védőbástya: jól élünk, szeretem a feleségemet, nem válok.
Lehet, hogy asztaltól nem váltak, ágytól már igen.
Az is lehet, hogy egyiktől sem, csak szereti a változatosságot, ráér, van ideje benned fellángoltatni az érzelmeket, a vágyat. Rafinált, jól ismeri a női lelket, így akar hódítani, de nem kellesz neki többre.
Nyilván nem te vagy az egyetlen a palettán. :-)
Ez az kérdező!
Dicsérd meg azt, aki azt a választ írta, amit hallani akartál, és a többiekét figyelembe se vedd!
Tipikus buta nő vagy, át vagy verve, és még tapsolsz is hozzá!
Frásznak írsz ki kérdést, ha nem érdekel az őszinte, objektív válasz?
Eredj akkor a pasidhoz, és turbékoljatok. Nem sajnáljuk tőled, de kérdeztél, merészeltünk válaszolni.
Ha összedől az egész, ne itt kérj majd tanácsot, hogy lépj túl rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!