Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfival szerelem?
Én inkább ugy mondanám, hogy azért ne kezdj nős férfival, mert az a legutolso, undorító, jellemtelen dolog. Bele rondítani egy család életébe aljas dolog, én az ilyen nőket nagyon megvetem, azt kivánom nekik, hogy ugyanazt kapják visza az élettöl amit adtak másnak.
Lehet lepontozni!
"a feleséggel bevallottan jó a kapcsolata"
Ezen elgondolkodnék, kedves kérdező.
Amellett, hogy az elsővel egyetértek, ez is baromi érdekes.
Ha jó a kapcsolata a feleséggel, akkor mit akar egy másik nőtől?
Soha nem kezdenék nős férfival, mert nem akarnák szétdúlni egy házasságot. Először váljon el, ha tisztességes férfi, azután keressen másik nőt.
Ha otthon jó a kapcsolata, akkor felmerül a kérdés, hogy miért akar téged? Van egy éveken át jól működő, hosszú időn keresztül elmélyedő érzelmi kötődése a feleségéhez, akkor kicsinek látom az esélyt, hogy egy rövidebb fellángolásért otthagyja a családját.
#1 egy picit sarkos, nem csak a nőn múlik egy kapcsolat szétesése, sőt inkább a kapcsolatban lévő férfi a felelős.
Egyébként van példa jól és rosszul végződött kapcsolatokra, ez teljesen lutri: lehet hogy boldogok lesztek, lehet hogy sokkal rosszabb lesz minden, ha összejöttök.
Kedves második...igen, én is ezen gondolkodom...
Hogy akkor most mi is van, mit akar? Egyelőre ő sem érti mi történik, én meg még annyira sem...
Ha asszonypajtással jó a kapcsolata, akkor vagy az van, hogy a barátját, szerelmét, társát így képes képenhazudni és megcsalni, ami kedves dolog, ráadásul kellemes betekintés a jövőtökbe, vagy pedig neked hazudik, és rossz a kapcsolatuk, csak a jó arcát mutatja neked valamiért, lehet, hogy csak átmenetileg.
Fogalmam sincs melyik, nem ismerem, de valami nagyon nem kóser itt.
Fuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!