Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg Párok: Mi a véleményetek a bejegyzett élettársi kapcsolatról?
Én hetero vagyok, de abszolút támogatnám az azonos neműek házasságát.
Remélem, hogy egyszer leszünk annyira európaiak, hogy sikerül elérnetek azt, ami egyébként "normális" emberként jogotok lenne...
Ezzel a kérdéssel belenyúltál a darázsfészekbe itt a Gyk.-n.
Vagy válaszra sem méltatnak nagyon.
Biztos nekik jó véleményük van erről, de Magyarországon ebből nem lesz semmi!
Az Alkotmányunk is kimondja, hogy családalapító: egy férfi és egy nő.
A férfi-férfi csak akkor család, ha testvérek, vagy apja meg a fia.
A nő-nő is csak akkor család, ha anyja meg a lánya, vagy testvérek.
Tesésk belenyugodni a természeet törvényeibe: a homoszexualitás életellenes, mert nem viszi tovább az életet. Ez pedig az emberi élet fő értelme: az élet továbbadása, a megtermékenyítés és az utód kihordása, megszülése és közös felnevelése.
Minden, ami ettől a természeti törvénytől eltér, az abnormális, vagyis betegség.
előző előtti:
az elméleted marhaság, mert olyanok is házasodhatnak, akik nem akarnak gyereket, vagy nem lehet nekik (férfi-nő)
4-es Szerintem meg a túlnépesedés is egy betegség, gondolom nem kell példákat mondanom
Kérdezőnek : Ha végre megkapnánk ugyanazokat a jogokat amik a heteroknak van, nem lenne egy rossz szavam se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!