Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl, vagy lehet alapja a félelmemnek?
Figyelt kérdés
Párom minden nap mikor dolgozik és kimegy ebéd szünetre fel szokott hívni, hogy mi újság, merre vagyok mi jót csinálok. Mivel ebédelni bent nem szokott, cigiről is leszokott úgyhogy cigizni se jár ki ilyenkor mindig rám csörög. Mostanában azonban "leszokott" erről. Valamelyik nap dobott rám egy üzit szünetben, de ennyi. Semmi vita, veszekedés nem volt szóval nem értem. Régen a kapcsolatunk legelején volt hogy flörtölgetett, találkozgatott lányokkal a hátam mögött de akkor ezt megbeszéltük. Évek óta nincs is gond, most viszont babát várok és elkezdtem parázni, hogy mi történne ha lenne valakije. Az tuti elhagynám, ha képes lenne megcsalni főleg így hogy babát várok. Ő mindig mondogatja, hogy szeret, nem csinál semmi rosszat, nem kell más neki, de félek mi van ha nem így van. Anno mikor találkozgatott azokkal a lányokkal akkor is azt mondta szeret. Tudom, hogy a múltat nem szabad felhánytorgatni, és ugye akkor megbocsátottam ezt a hülyeségét a kérdés csak az lenne szerintetek lehet alapja a gyanúmnak, vagy csak túlreagálom, hogy nem hív napközben?2014. jan. 31. 22:36
11/15 anonim válasza:
Most halál komolyan minek mentél hozzá és szülsz neki, ha nem bízol benne és nem tudott elfelejteni a régi sérelmeket?
Csak a fejéhez vágod, ő meg otthgay
12/15 anonim válasza:
köszönöm a lepontozást.. Ezért válaszoljon az ember őszintén??? :(
13/15 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit se, de komolyan!!
2014. febr. 2. 12:16
14/15 anonim válasza:
Tudom, nem is rád gondoltam... Hanem azokra akik szerint a pasinak felesleges telefonon beszélgetni az asszonnyal...
15/15 anonim válasza:
De most komolyan! Miért kell ennyire túlparázni! Persze hogy nem mond el semmit mikor minden lépéséről be akarod számoltatni. Kivel találkozott mit csinált mit vett a boltban és kitől stb. Ja és még napközben telefonon is csekkolod. Jóhogy nem szerelsz rá videókamerás jeladót hogy mindig lásd merre van és mit csinál. Hagyd már végre egy kicsit levegőt venni szegény csávót! Persze hogy nem számol be neked minden kis szarról mert férfi és mi nem így működünk. Megértem hogy most terhesen érzékenyebb vagy, de ezzel csak azt éred el hogy eltaszítod magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!