Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom tul vagy ilyenkor "turnom" kellene?
A tortenet ott kezdődik, hogy hulla fáradt vagyok. Utolso heteimet taposom a terhessegbol es mindenem faj. Alig alszom ejszaka, folyamatosan felébredek valami miatt, de ügye ez ezzel,jar. Emellett termeszetesen gyereket is nevelni kene, tanítani, foglalkozni vele (2,5eves, bolcsis).
Szoval dolgozom minden munkanap, 8 orat. Normal esetben nem lenne megerőltető, ez az élet rendje, de igy alig "elve" mar kicsit sok.
Multhet szombat óta otthon vagyok, igy jott ki a szabi, stb, de meg egy percet se tudtam pihenni.
Termeszetesen tisztaba voltam vele, hogy a karácsonyi 2-3 napból egy percet se fogok ulni. Ugyebár a,rokonlatogatasok es hozzánk is jottek.
Viszont most mar igenyeltem volna egy kis magamat, csendet, fekvést, pihenést mar amennyire lehet, de nem jön ossze.
A Férjem mindennapra beszervezett valakit látogatóba. Hiaba mondtam neki, hogy fáradt vagyok, stb. Latja is rajtam, mégis azzal jön, hogy "ezer eve" (kb.1 hónapja) nem talalkoztunk/talalkozott veluk.
Én pedig ma neki estem, hogy minek fogadják olyan embereket a sajat házamba, aki eljön hozzánk, ottalszik nalunk, majd lelép kora reggel, mert a legújabb nagy o-vel találkozik es meg aznap du. visszajön a cuccaiert, mert otthagyott par dolgot. Se koszi, se semmi nem hagyja el a száját, csak annyi, hogy van-e valami kaja?!
A masik fele meg hol behisztizik, hol nem, mert terhes vagyok es o nem. Es neki ez rosszul esik, hónapokig tagadni kell, stb.
A harmadik meg mindig elhozza a legújabb barátnőjét bemutatni, akivel kb.2hetig se vannak együtt. Es gyulllom, hogy vad idegenek járnak hozzánk es nézelődnek a lakasban, fogdossak a dolgainkat.
Kicsit belefáradtam mar ebbe a baráti tarsasagba, de a férjemnek ugy látszik ez kell.. Csodás!
Valoszinuleg a hormonok okozzák a kiakadasom, de unom mar, hogy a sajat hazambol nekem kell elmennem, mert én nem vagyok erre kivancsi. Raadasul emiatt meg pihenni se tudok.
Egyáltalán nem reagálod túl! Ha nem érti meg a férjed, akkor "tüntess" azzal, hogy nem csinálsz semmit a vendégeknek. Hozzanak magukkal enni-inni, és a férjed mosogasson utánuk! Te meg ülj feltett lábbal a kanapén! :) (bár a 2,5 évestől nyilván nem tudsz).
Eszembe jutott anyukám, szegény, vele ugyanezt csinálták anno, mikor a testvéremmel volt terhes (köztünk két év van), átjáróház volt a házuk, ráadásul nagy kert, rengeteg haszonállat, és ő még 9 hónapos terhesen is hordta a vizet, ennivalót az állatoknak + a család és a vendégek.. szegény, tényleg nem tudom miért nem mondott ellent ő sem akkor... :(
Kitartás! Sztrájkolj, ha a férjed értetlen! :)
Nem te reagálod túl! A férjed egy tapintatlan, önző ember! Én is az utolsó heteimet taposom a terhességből, konkrétan 37+3 nap, de a férjem 12 hetes korom óta nem enged dolgozni, alig enged valamit megcsinálni!! Cipekedik, segít! Nem enged ide semmilyen jöttment ismerőst, a saját anyja is kétszer volt itt az elmúlt fél évben. másik városban lakunk hála Istennek).
Igazítsd el a férjedet a miheztartás végett!
6evs vagyunk együtt, abbol ez az 5.karacsonyunk. Az a cimbora, aki mindig az új bnojevel jon, minden évben velunk karacsonyogott. Egy ideig azt is tűrtem, de tavaly mar mondtam, hogy ne Jöjjön, mert a nagylanyunk első olyan kaacsonya volt, amit vagy nem aludt at non-stop vagy fel is fogott belole valamit.
A Férjem megértette, iden mar meg se kérdezte.
Plusz poén az volt benne, hogy minden évben hozta a bnojet, mert hat nagy a szerelem..
Nem azt mondom, hogy senki ne Jöjjön hozzánk, nd legyenek barataink, csak mar sok(k). Foleg mostani időkben a terhesség miatt.
Egyebkent nem csináltam semmit. Megmelegitettem az ebedet, adtam a férjemnek es a lányomnak, majd mege edeltem én is az ebédlőbe.
elmosogattam, felöltöztem es elmentem az IKEA a körülnézni. Nem rég ertem haza, pont akkor öltöztek, hogy indulnak,
Anyoso,-apósom mar ki se akarok..hiaba laknak 120km-re, mar hajnali 7-kor a,kapucsengot nyomjak.
De apám se,jobb. 25-én reggel fel8-kor állított be hozzánk, hogy hozott toltottkaposztat. Azt se tudtam hol vagyok. Haloingbe mentem ajtotnyitni, az egész család aludt (volna) meg.
Róluk mar letettem, hogy "nekem hagynak". Masszív a csoszogos papucs ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!