Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl reagálom vagy ilyenkor...

Túl reagálom vagy ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Csak hiányzik nekem, persze nem azt kérem, hogy csak velem foglalkozzon, akkor nem kapna levegőt sem, de ma egész nap játszott gépen. Délután beszéltünk, fel is hívott, de annyira hiányzik. Nem hisztizek semmi ilyesmi, várom őt nagyon, hogy feljöjjön, de addig én mit csináljak? Beszéltem mással is, de ő is elment, meg most senki olyan nincs fenn. Nagyon szeret, én is őt. Volt másnál is ilyen én reagálom túl? NORMÁLIS választ kérlek, nem kell most a leszólás is.

20/L

2011. aug. 22. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez a helyzet. Amiben mégis más, itt én vagyok a fiú, még igazándiból nem járunk, csak ismerkedünk, ha keresem keres, de úgy magától egyelőre semmi. :(

Nem reagálod túl, nem veled van baj!

F/29

2011. aug. 22. 21:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Érzem, hogy szeret, mondja is de akkor is hiányzik nekem , hogy beszéljek vele.:)
2011. aug. 22. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Legyen életed rajta kívül is. Nem csak az az egy darab aki szintén elment most... Ezt nem sértésből mondom, hanem neked lesz könnyebb.
2011. aug. 22. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem hagy el, én se fogom őt, de akkor is...HIÁNYZIK nekem:/ Elvoltam amíg nem ültem a géphez. Addig írtam másnak telefonon, néztem tévét, aztán ideültem és nincs fenn. De várok én rá:)
2011. aug. 22. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Nekem 2 év távkapcsolat elég volt arra, hogy megszokjam a párom nélkül is "van élet"..sajnos, nem sajnos, van...Eleinte bajom volt minden, aztán rájöttem, hogy hiába sírok egyik péntektől a másikig, csak magamnak ártok...aztán kezdtem elfoglaltságokat találni magamnak, olvastam, neteztem, sétáltam, filmeztem, barátnőztem, tanultam...így hamarabb telik az idő...

21-L

2011. aug. 22. 21:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is filmeztem meg minden, de akkor is nagyon szeretem és, hogy csináljam azt, hogy ha feljön akkor ne szóljam le, hogy miért nem jött már fel? Mert én szeretem őt és nem akarok olyan lenni vele még megun engem$
2011. aug. 22. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Mért nem kérdezed meg, hogy miért nem ment hamarabb? Egy ennyit megkérdezhetsz. Mióta vagytok együtt?

Ha a párom egész nap számítógépezne és emiatt csak este jönne el hozzám az én számízét megmondanám neki...nem hiszem el, hogy egy gép fontosabb...

Egyébként én nem hiszek ebben a "megunós" dologban...mi amikor összejöttünk utána minden áldott nap találkoztunk 2 évig, sosem untunk egymásra. (Különben is inkább most derüljön ki, hogy unjuk egymást mint összeköltözés után...) Ja és ez a "megunjuk egymást" dolog kicsit olyan álszentnek is hangzik, két ember, akik szeretik egymást, nem unják meg egymást, miért ne tölthetnétek sok időt együtt...az, hogy megjátszod, hogy megelégszel ennyivel is nem jelent jót...

Visszatérve ránk...szóval két év mindennapos találkozás után kerültünk távkapcsolatba, jelenleg még 8 hó távkapcsolat van hátra...aztán összeköltözés...mi legszívesebben minden időnket együtt töltenénk...csak sajnos le kellett mondanunk kis időre egymásról...

Szerintem minden kapcsolat alapja az őszinteség, beszélj erről a barátoddal...

az előző 21-L

2011. aug. 22. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
1 éve lassan :) Ő sem un engem, én se őt:) Nagyon szeretjük mi is egymást:) És jó játszon, csak ne csaljon meg$ egy játékkal ugy se fog xd De akarom őt nagyon. Legalább te érted, nem úgy mint akik leszólnak, volt ilyen csak azért mondom. Ezen az oldalon pár ember normális csak:D
2011. aug. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!