Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Veletek is előfordúl, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordúl, hogy annyira fáradtak vagytok, hogy este amint lefekszetek el is aludtok? Ilyenkor a férjetek nem duzzog?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 19:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%

Igen, elöfordul, hogy ahogy lefekszem, azonnal elalszom a tófáradtságtól.

A férjem nem duzzog, eleve nem szokott, de egyébként sem tudom, mi lenne az összefüggés a fáradtságom és az ö duzzogása között...

2013. dec. 4. 19:37
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
És kit érdekel hogy duzzog? Fel is robbanhat! Nem a rabszolgája vagy! És ha ő fáradt? Vagy nem ér rá? Vagy épp dolgozik, de te otthon vagy és duzzognál?
2013. dec. 4. 19:38
 3/24 anonim ***** válasza:
67%
Első: Az az összefüggés, hogy dugni szeretne a pasi a nő meg összeesik a fáradtságtól de ezt nem érti meg a férje.
2013. dec. 4. 19:39
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A másik oldalról vagyok... A férjem amint leteszi a párnára a fejét, már horkol is.. Soha nem fordul meg a fejemben hogy emiatt durcázzak, pedig nekem még vagy fél óráig tart elaludnom. De nem látom értelmét, kinek vagy minek lesz az jobb hogy duzzogok emiatt?!
2013. dec. 4. 19:41
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Most "gyűrtem le" 7 12 órát a munkahelyen. Nem duzzogott a párom, látta, hogy állva is lazán el tudnék aludni nap közben is. Sajnos a december már csak ilyen lesz. Egy étteremben dolgozok, ahol ilyenkor megy a pörgés ezerrel.
2013. dec. 4. 19:42
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk minden este így telik, mindent bevetettem, már nem érdekel, úgyis tervezem a lelépést (mély sebet szakított fel bennem...)
2013. dec. 4. 20:04
 7/24 anonim ***** válasza:
68%
Ha én totál fáradt vagyok és elalszok ö nyugodtan duzzoghat, ugysem kelek fel :)Egyebként meg nincs a homlokomra írva, h SZEXrabszolga.
2013. dec. 4. 20:05
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit duzzog duzzog, de nem tudok mit csinálni. Minden második hetem 12 órás, ami azt jelenti, hogy reggel 3-kor kelek, 4-kor indul a busz, 5-re kell bent lenni, fél 6-ig bemosakodas, öltözés, pakolàs és végül 6-kor munka. 18-kor végzek, 19:15-re érek haza és ez hétőtől vasárnapig. A sima heteim is ilyenek csak nem 18-ig, hanem 14-ig. De akkor is fáradt vagyok, nehéz fizikai munkàt vègzek. :( Azèrt próbàlok toppon lenni, hogy kaja, rend és szex is legyen, de igazàból alig van bàrmire is energiàm.
2013. dec. 4. 20:18
 9/24 anonim ***** válasza:
58%
legalább ezt megfizetik?
2013. dec. 4. 20:24
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig így vagyok..

Nekem nem kell fáradtnak lennem, ha leteszem a fejem, hogy alszom, akkor (a férjem múltkor számolta, csak ezért tudom) 28 sec múlva alszom... Jó alvókám van.

Nem, nem duzzog, amúgy sosem duzzog, szerintem azt sem tudja mi az :D

Ha ezt arra érted, hogy szerelmeskedés nélkül....

Nem hagyjuk a másikat lefeküdni... Vagy reggel kezdeményezünk,mha este fáradtak voltunk..

Amíg nagyin béna munkarendben dolgoztam, képes volt megébredni önmagától hajnalban (3 után, mert fél 4 kor kellett keljek, ha nem akarta kapkodni)) hogy szeretkezzünk...

De sosem duzzogott amiatt, mert elmaradt, vagy pár napig nem voltunk együtt, ha oka volt, hiszen azt mindkettőnknek akarnia kell..

Amúgy volt már arra is példa hogy arra keltünk, hogy szerelmeskedünk,

Napok óta csak zuhantunk az ágyba, és ez lett az eredménye...

2013. dec. 4. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!