Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordúl, hogy annyira fáradtak vagytok, hogy este amint lefekszetek el is aludtok? Ilyenkor a férjetek nem duzzog?
Igen, elöfordul, hogy ahogy lefekszem, azonnal elalszom a tófáradtságtól.
A férjem nem duzzog, eleve nem szokott, de egyébként sem tudom, mi lenne az összefüggés a fáradtságom és az ö duzzogása között...
Én mindig így vagyok..
Nekem nem kell fáradtnak lennem, ha leteszem a fejem, hogy alszom, akkor (a férjem múltkor számolta, csak ezért tudom) 28 sec múlva alszom... Jó alvókám van.
Nem, nem duzzog, amúgy sosem duzzog, szerintem azt sem tudja mi az :D
Ha ezt arra érted, hogy szerelmeskedés nélkül....
Nem hagyjuk a másikat lefeküdni... Vagy reggel kezdeményezünk,mha este fáradtak voltunk..
Amíg nagyin béna munkarendben dolgoztam, képes volt megébredni önmagától hajnalban (3 után, mert fél 4 kor kellett keljek, ha nem akarta kapkodni)) hogy szeretkezzünk...
De sosem duzzogott amiatt, mert elmaradt, vagy pár napig nem voltunk együtt, ha oka volt, hiszen azt mindkettőnknek akarnia kell..
Amúgy volt már arra is példa hogy arra keltünk, hogy szerelmeskedünk,
Napok óta csak zuhantunk az ágyba, és ez lett az eredménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!