Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordúl, hogy annyira fáradtak vagytok, hogy este amint lefekszetek el is aludtok? Ilyenkor a férjetek nem duzzog?
Teljesen természetes, hogy ha az ember fáradt, akkor bealszik, mint a kő. És ezért senkinek nem szabad duzzognia, vagy haragudnia.
Csak amiatt lehet tényleg megharagudni, hogy ha valaki hosszú távon lesz*rja, hogy vannak igényeid, akár szex, akár beszélgetés, gyengédség egyéb formáiban. Kell, hogy legyen idő váltani néhány szót, legyen idő kicsit megmasszírozni-simogatni a másikat és alkalomnak megfelelően szeretkezni/kefélni/gyorsan kielégíteni a másikat, mert épp arra van energiád és kedved csak.
Nekem ilyen jellegű problémám van, hogy már ez sincs meg, nem érzi a párom, hogy neki itt figyelnie kéne, mert ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy ő a barátnőm - de nem "duzzogok", csak jelzem neki, hogy HELÓ, talán lépni kéne valamit ez ügyben, mert értem, hogy le vagy terhelve, de évek óta alig kapok valamit és abban sincs sok köszönet.
Ez egy felnőtt hozzáállás szerintem. Illetve tudni kell otthagyni a vérbe a párodat, ha ennyire nem figyel rád, még ha nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!