Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Veletek is előfordúl, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordúl, hogy annyira fáradtak vagytok, hogy este amint lefekszetek el is aludtok? Ilyenkor a férjetek nem duzzog?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 19:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy ha az ember fáradt, akkor bealszik, mint a kő. És ezért senkinek nem szabad duzzognia, vagy haragudnia.

Csak amiatt lehet tényleg megharagudni, hogy ha valaki hosszú távon lesz*rja, hogy vannak igényeid, akár szex, akár beszélgetés, gyengédség egyéb formáiban. Kell, hogy legyen idő váltani néhány szót, legyen idő kicsit megmasszírozni-simogatni a másikat és alkalomnak megfelelően szeretkezni/kefélni/gyorsan kielégíteni a másikat, mert épp arra van energiád és kedved csak.

Nekem ilyen jellegű problémám van, hogy már ez sincs meg, nem érzi a párom, hogy neki itt figyelnie kéne, mert ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy ő a barátnőm - de nem "duzzogok", csak jelzem neki, hogy HELÓ, talán lépni kéne valamit ez ügyben, mert értem, hogy le vagy terhelve, de évek óta alig kapok valamit és abban sincs sok köszönet.

Ez egy felnőtt hozzáállás szerintem. Illetve tudni kell otthagyni a vérbe a párodat, ha ennyire nem figyel rád, még ha nehéz is.

2013. dec. 10. 08:17
 22/24 Gazdag János válasza:
0%
Sajnos, hogy az energiánk kevés,arról a rossz táplálkozásunk a bűnös.Rengeteg ócska kaját eszünk és azt is rendszertelenül.Erre kellene nagyon odafigyelni.Legalább időnként kúra jelleggel kellene a szervezetet méregteleníteni és egy kicsit feltuningolni.
2013. dec. 10. 09:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Tuningolhatod akárhogy, ha napi 14 órát gürizel egy kínai étteremben két hétig egy huzamban.
2013. dec. 10. 21:45
 24/24 Moncsibaba85 válasza:
Szia! Nekünk kb. amióta megvan a kisfiúnk (9 hónapos) de legalább fél éve úgy alszom, mint aki kómában van, s csak a gyerekre ébredek fel. Éppen ma reggel mesélte a férjem, hogy éjszaka rosszat álmodott és hozzám akart bújni, de én olyan mélyen aludtam, hogy még arra sem ébredtem fel, megfogta a kezem és adott egy puszit. Persze reggel, amikor elmesélte bocsánatot kértem. Hála az égnek nekem egy nagyon megértő férjem van, ő nem szokott duzzogni. A gyerek miatt ritkán tudunk együtt lenni, de mivel tudom, ha befekszem az ágyba akkor elvágták a cérnát, így még előtte vetem be magam vagy célozgatok a dologra, úgy szólván mondva, ha szeretne valamit akkormost lépjen, mert ha nem akkor nekem fellőtték a pizsit. Talán valami kompromisszumot kellene kötnötök ezügyben. Remélem meg fogjátok tudni oldani.
2013. dec. 11. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!