Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordúl, hogy annyira fáradtak vagytok, hogy este amint lefekszetek el is aludtok? Ilyenkor a férjetek nem duzzog?
én minden nap így alszom el, de többnyire a férjem is. nem duzzog.
jól is nézne ki, ha duzzogna! teljes munkaidő + másodállás + edzés után nem sokat törődnék a mérgével.
Elég sok embernek megterhelő a munkája, nem mindenki irodában ül, és aki ott ül, annak is sokszor nehéz, meg túlórázik. Hát még ha szünet nélkül, folyamatosan állni kell pl. boltban eladóként, akkor mennyire kimerül az ember! Vagy ha fizikai munkát végez!
Sajnos ez egy ilyen rabszolga világ, és kiszúrják az ember szemét minimálbérrel. Én is nemrég értem haza, és ma annyi meló volt hogy 6 óra folyamatos pörgés, aztán végre egy pisilés, és még 3 óra folyamatos pörgés. Nem egy 12 órás munka, de hogy majdnem bepisiltem az biztos! És meg ne haragudjon már a világ, ha ezek után max egy kis handjob lesz este.
Dehogy duzzog...Általában betakar, és elmondása szerint gyönyörködik bennem, míg ő még fent van picit.
Vagy ha elég fáradt már ő is, akkor mellém bújik.
Ha heti hét nap így lenne, akkor sem egymásra haragudnánk, max. átbeszélnénk a lehetőségeinket a változtatásra.
Miért duzzogna?
Tökön is rúgnám, ha agyhalott óvodást játszana........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!