Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Veletek is előfordúl, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordúl, hogy annyira fáradtak vagytok, hogy este amint lefekszetek el is aludtok? Ilyenkor a férjetek nem duzzog?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 19:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%

én minden nap így alszom el, de többnyire a férjem is. nem duzzog.

jól is nézne ki, ha duzzogna! teljes munkaidő + másodállás + edzés után nem sokat törődnék a mérgével.

2013. dec. 4. 20:32
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
edzésként miért nem jó a szex? az edzés fontosabb?
2013. dec. 4. 20:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva van. Nem mondom, hogy boldog vagyok tőle, de mit csináljak? Látom, hogy alig él már, mire hazaér, úgyhogy hagyom pihenni. Végül is az a fontos, hogy az ember a másik kedvét keresse. Ezért ő ha reggel van ideje, felébreszt és akkor vagyunk együtt, mert tudja, hogy igényem van rá :)
2013. dec. 4. 21:56
 14/24 anonim ***** válasza:
44%

Elég sok embernek megterhelő a munkája, nem mindenki irodában ül, és aki ott ül, annak is sokszor nehéz, meg túlórázik. Hát még ha szünet nélkül, folyamatosan állni kell pl. boltban eladóként, akkor mennyire kimerül az ember! Vagy ha fizikai munkát végez!

Sajnos ez egy ilyen rabszolga világ, és kiszúrják az ember szemét minimálbérrel. Én is nemrég értem haza, és ma annyi meló volt hogy 6 óra folyamatos pörgés, aztán végre egy pisilés, és még 3 óra folyamatos pörgés. Nem egy 12 órás munka, de hogy majdnem bepisiltem az biztos! És meg ne haragudjon már a világ, ha ezek után max egy kis handjob lesz este.

2013. dec. 4. 22:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem duzzog. Én oda szoktam bújni hozzá, ha hamarabb fekszem le. Általában ő még olvas, vagy sorozatot néz akkor az ágyban én meg odakuporodom mellé és hozzábújva, vagy félig az ölében alszom el. Ő ezt kifejezetten szereti, mert szerinte nagyon aranyos. Persze, ha minden nap ezt csinálnám, akkor valószínűleg nem tartaná aranyosnak. Szóval összességben ha már hetek óta nincs szex, akkor érthető a párod reakciója is, de ha olyan beosztásban dolgozol, mint az egyik szegény válaszoló, akkor meg kell neki is érteni, hogy alig vonszolod magad.
2013. dec. 5. 00:55
 16/24 anonim ***** válasza:

Dehogy duzzog...Általában betakar, és elmondása szerint gyönyörködik bennem, míg ő még fent van picit.

Vagy ha elég fáradt már ő is, akkor mellém bújik.

Ha heti hét nap így lenne, akkor sem egymásra haragudnánk, max. átbeszélnénk a lehetőségeinket a változtatásra.

2013. dec. 5. 01:04
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Miért duzzogna?

Tökön is rúgnám, ha agyhalott óvodást játszana........

2013. dec. 5. 06:35
 18/24 anonim ***** válasza:
Bár úgy lenne! Nem, nem duzzogna, hanem szerintem örülne, hogy végre tudok aludni.
2013. dec. 5. 08:41
 19/24 anonim válasza:
Egy átlagos ember 7 perc alatt alszik el. De ez tűnhet egy pillanatnak is!:D
2013. dec. 5. 11:55
 20/24 anonim ***** válasza:
Akkor én átlagos vagyok. Sőt, még ebben 7 perc elalvási időben benne van a szex is.
2013. dec. 5. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!