Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom tul vagy ilyenkor "turnom" kellene?
A tortenet ott kezdődik, hogy hulla fáradt vagyok. Utolso heteimet taposom a terhessegbol es mindenem faj. Alig alszom ejszaka, folyamatosan felébredek valami miatt, de ügye ez ezzel,jar. Emellett termeszetesen gyereket is nevelni kene, tanítani, foglalkozni vele (2,5eves, bolcsis).
Szoval dolgozom minden munkanap, 8 orat. Normal esetben nem lenne megerőltető, ez az élet rendje, de igy alig "elve" mar kicsit sok.
Multhet szombat óta otthon vagyok, igy jott ki a szabi, stb, de meg egy percet se tudtam pihenni.
Termeszetesen tisztaba voltam vele, hogy a karácsonyi 2-3 napból egy percet se fogok ulni. Ugyebár a,rokonlatogatasok es hozzánk is jottek.
Viszont most mar igenyeltem volna egy kis magamat, csendet, fekvést, pihenést mar amennyire lehet, de nem jön ossze.
A Férjem mindennapra beszervezett valakit látogatóba. Hiaba mondtam neki, hogy fáradt vagyok, stb. Latja is rajtam, mégis azzal jön, hogy "ezer eve" (kb.1 hónapja) nem talalkoztunk/talalkozott veluk.
Én pedig ma neki estem, hogy minek fogadják olyan embereket a sajat házamba, aki eljön hozzánk, ottalszik nalunk, majd lelép kora reggel, mert a legújabb nagy o-vel találkozik es meg aznap du. visszajön a cuccaiert, mert otthagyott par dolgot. Se koszi, se semmi nem hagyja el a száját, csak annyi, hogy van-e valami kaja?!
A masik fele meg hol behisztizik, hol nem, mert terhes vagyok es o nem. Es neki ez rosszul esik, hónapokig tagadni kell, stb.
A harmadik meg mindig elhozza a legújabb barátnőjét bemutatni, akivel kb.2hetig se vannak együtt. Es gyulllom, hogy vad idegenek járnak hozzánk es nézelődnek a lakasban, fogdossak a dolgainkat.
Kicsit belefáradtam mar ebbe a baráti tarsasagba, de a férjemnek ugy látszik ez kell.. Csodás!
Valoszinuleg a hormonok okozzák a kiakadasom, de unom mar, hogy a sajat hazambol nekem kell elmennem, mert én nem vagyok erre kivancsi. Raadasul emiatt meg pihenni se tudok.
Most azért lesz egy kis nyugtod.
Ha túl vagytok a veszekedésen (minél hamarabb, remélhetőleg), megmagyarázhatod a férjednek, hogy a kisbaba immunrendszere nagyon gyenge még, és nem kockáztathatjátok, hogy mindenféle vadidegen járjon a házatokba.
Nem is értem, miért nem ülnek be hetente egyszer valahová a férjed és a barátai meginni egy sört. Te tudnál otthon pihenni, ő meg lehetne a barátaival. Olcsóbb is lenne talán, ha nem kell plusz két főre főzni, meg utánuk takarítani.
Teljesen igazad van, szólj neki, bár nem sok esélyt látok a változásra. Ha a baba megszületik sokkal nehezebb lesz ezt elviselni, szerintem nyugodtan meghatározhatsz egy időtartamot amin belül egyszer fogadtok vendéget, válassza ki hogy ki lesz az és Ő szolgálja ki.
Még egy kérdés, tényleg kíváncsiságból, nem bántó szándékkal: A kérdés elején az "ugye" szó helyett miért írtad, hogy "ügye"?
Megbeszéltük a dolgokat es szerencsere normálisan allt hozza a dolgokhoz. Nem volt veszekedés, de kert, hogy értsem meg, neki fontosak a barátai. Ezt meg is ertem, csak részemről ezek az emberek szornyuek.
Szulesig elvileg senki nem fog jönni, csak a szülők (mind két részről).
Utolso valaszolonak:
Telefonról irok es 1-2 szot automatikusan kijavít vagy átír teljesen más szora/jelentesre.
Valoszinuleg az "ugye" szócskával is ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!