Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én reagálom tul vagy ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom tul vagy ilyenkor "turnom" kellene?

Figyelt kérdés

A tortenet ott kezdődik, hogy hulla fáradt vagyok. Utolso heteimet taposom a terhessegbol es mindenem faj. Alig alszom ejszaka, folyamatosan felébredek valami miatt, de ügye ez ezzel,jar. Emellett termeszetesen gyereket is nevelni kene, tanítani, foglalkozni vele (2,5eves, bolcsis).

Szoval dolgozom minden munkanap, 8 orat. Normal esetben nem lenne megerőltető, ez az élet rendje, de igy alig "elve" mar kicsit sok.

Multhet szombat óta otthon vagyok, igy jott ki a szabi, stb, de meg egy percet se tudtam pihenni.

Termeszetesen tisztaba voltam vele, hogy a karácsonyi 2-3 napból egy percet se fogok ulni. Ugyebár a,rokonlatogatasok es hozzánk is jottek.

Viszont most mar igenyeltem volna egy kis magamat, csendet, fekvést, pihenést mar amennyire lehet, de nem jön ossze.

A Férjem mindennapra beszervezett valakit látogatóba. Hiaba mondtam neki, hogy fáradt vagyok, stb. Latja is rajtam, mégis azzal jön, hogy "ezer eve" (kb.1 hónapja) nem talalkoztunk/talalkozott veluk.

Én pedig ma neki estem, hogy minek fogadják olyan embereket a sajat házamba, aki eljön hozzánk, ottalszik nalunk, majd lelép kora reggel, mert a legújabb nagy o-vel találkozik es meg aznap du. visszajön a cuccaiert, mert otthagyott par dolgot. Se koszi, se semmi nem hagyja el a száját, csak annyi, hogy van-e valami kaja?!

A masik fele meg hol behisztizik, hol nem, mert terhes vagyok es o nem. Es neki ez rosszul esik, hónapokig tagadni kell, stb.

A harmadik meg mindig elhozza a legújabb barátnőjét bemutatni, akivel kb.2hetig se vannak együtt. Es gyulllom, hogy vad idegenek járnak hozzánk es nézelődnek a lakasban, fogdossak a dolgainkat.

Kicsit belefáradtam mar ebbe a baráti tarsasagba, de a férjemnek ugy látszik ez kell.. Csodás!

Valoszinuleg a hormonok okozzák a kiakadasom, de unom mar, hogy a sajat hazambol nekem kell elmennem, mert én nem vagyok erre kivancsi. Raadasul emiatt meg pihenni se tudok.

2013. dec. 28. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigyellek, de hidd el, jobb egy fokkal így, mintha a párod menne el állandóan otthonról. Lehet, hogy most azt gondolod, hogy milyen jó lenne, mert akkor végre pihenhetnél, de én folyamatosan csak várom a páromat, mert rengeteg barátja van, akikkel osztoznom kell rajta és ez az állandó egyedüllét már idegőrlő!
2013. dec. 28. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudod megoldani, hogy ne te legyél az inas még terhesen is? Mert ami nálatok megy, az egy vicc. Ilyenkor a férjednek kéne átvenni a szerepedet.
2013. dec. 28. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Most azért lesz egy kis nyugtod.

Ha túl vagytok a veszekedésen (minél hamarabb, remélhetőleg), megmagyarázhatod a férjednek, hogy a kisbaba immunrendszere nagyon gyenge még, és nem kockáztathatjátok, hogy mindenféle vadidegen járjon a házatokba.

Nem is értem, miért nem ülnek be hetente egyszer valahová a férjed és a barátai meginni egy sört. Te tudnál otthon pihenni, ő meg lehetne a barátaival. Olcsóbb is lenne talán, ha nem kell plusz két főre főzni, meg utánuk takarítani.

2013. dec. 28. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, szólj neki, bár nem sok esélyt látok a változásra. Ha a baba megszületik sokkal nehezebb lesz ezt elviselni, szerintem nyugodtan meghatározhatsz egy időtartamot amin belül egyszer fogadtok vendéget, válassza ki hogy ki lesz az és Ő szolgálja ki.

Még egy kérdés, tényleg kíváncsiságból, nem bántó szándékkal: A kérdés elején az "ugye" szó helyett miért írtad, hogy "ügye"?

2013. dec. 29. 14:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük a dolgokat es szerencsere normálisan allt hozza a dolgokhoz. Nem volt veszekedés, de kert, hogy értsem meg, neki fontosak a barátai. Ezt meg is ertem, csak részemről ezek az emberek szornyuek.

Szulesig elvileg senki nem fog jönni, csak a szülők (mind két részről).

Utolso valaszolonak:

Telefonról irok es 1-2 szot automatikusan kijavít vagy átír teljesen más szora/jelentesre.

Valoszinuleg az "ugye" szócskával is ez történt.

2013. dec. 29. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!