Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet én reagálom túl? Hormonok?
Szerintem nem reagálod túl.
Nem baj az, ha alkalmanként szórakozni jár, ameddig ez nem megy a házassága, és a családja rovására. Márpedig itt te már boldogtalan vagy, a kisfiad is érzékeli, hogy apa sosincs otthon, sosincs vele, és a születendő kisbabád lehet azt se fogja tudni ki is az apja.
Próbálj vele beszélgetni, mikor úgy látod alkalmas rá. Ne támadj és készülj fel előre, hogy mit és hogyan akarsz mondani. Én csinálnék is egy táblázatot, ahol egy hét van feljegyezve, napi 24 óra van beszámozva, és megmutatnám, hogy egy héten mennyi időt szán a családjára, és mennyi időt mindenki másra.
Amúgy hány évesek vagytok? Nem lehet, hogy korán jött a baba?
Szerintem az azért túlzás, hogy "egy apa ne járjon bulizni", de az is túlzás, amit ő csinál.
Meg kellene találni az arany középutat - mint mindig, mindenben.
Egyáltalán nem reagálod túl.
Azzal alapvetően nincs baj, ha időnként apuka elmegy szórakozni, kicsit kiengedi a gőzt. A baj itt az, hogy ez egyoldalú, mert neked erre nem hagy lehetőséget, és közös programokat sem nagyon hajlandó szervezni.
Régen sem segített semmiben? Régebben is az volt a természetes, hogy a te igényeid ennyire a háttérbe szorultak?
Mi történt 3-4 hónapja, ami miatt ennyit jár el otthonról? Volt valami munkahelyi változás, vagy talán megijedt az újabb babától és a felelősségtől?
Egyébként milyen gyakran megy? Haverokkal jár el, vagy munkatársakkal?
Mindenképpen le kellene ülnötök beszélgetni. Csinálnotok kellene valamiféle közös időbeosztást/munkabeosztást, hogy melyik napokon vigyáz ő a kisfiatokra, hogy azért te is el tudj menni fodrászhoz, kikapcsolódni, vagy bárhová.
Az együttlét is 3-4 hónapja van így? Összefügghet ez a terhességeddel? Hányadik hónapban jársz?
Közben olvastam a hozzászólásodat, sok kérdésre válaszoltál is. Nekem így első olvasásra az tűnt fel, hogy a kisfiad nagyon hozzád nőtt, és nem fogadta el tőle az ételt, és nem akart aludni vele. Ez máskor is előfordul?
Nem lehet, hogy apuka egy kicsit kiszorítva érzi magát a saját apuka szerepéből? És esetleg ez frusztrálja?
Gondolj bele, 36 éves, nagyon várta a pici fiát, az meg egyszerűen elutasítja, és csak te kellesz neki.
Szerintem úgy ahogy te is egy kicsit féltékeny vagy a párodra, hogy ő bulizik, te meg nem jársz sehová, úgy egy kicsit ő is az lehet, hogy a kisfia vele nincs jól el.
Lehet, hogy tévedek, de azt hiszem megpróbálhatnád úgy megoldani a helyzetet, hogy a kisfiadat egy kicsit "közelebb" hozod az apjához. Csak szépen fokozatosan. Nem tudom mennyi idős, de egy idő után alakíthatnának ki apás-fiús programokat is. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pl. együtt építenek majd legó várat duplóból.
Ha apukának meglenne ez a sikerélmény apukaként, lehet hogy utána szívesebben menne inkább szabadidejében állatkertbe a családdal, mint bulizni a haverokkal.
UI.Egyébként múltkor nekem is rosszul esett, hogy a férjem elment bulizni, láttam is néhány fotót, én meg otthon szomorkodtam, miközben a gyerkőc aludt, pedig egész nyáron azt pedzegettem, hogy el kellene már mennünk valahová bulizni, nagyon hiányzik a kikapcsólódás, de sosem jutott rá időnk. Én is terhes vagyok, szóval egy darabig még biztos nem is tudunk együtt bulizni:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!