Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet én reagálom túl? Hormonok?
Figyelt kérdés
Férjem elég sokat eljárogat bulizgatni meg ide-oda! Amikor éppen nem dolgozik akkor mindig megy, de velünk sosem megy sehova. Van egy kisfiunk és most várom a következő babát. Kb 3-4 hónapja lett ilyen. Együttlét is csak ha havonta 1 szer van. Mondtam neki hogy néha szeretnék én is kikapcsolódni de mindig az a válasz, hogy én is bármikor mehetek, de hogy ha ha állandóan oda van.(pont ezért nicsenek már barátaim) Úgy gondolom hogy egy apa ne járjon bulizni, elméletileg kiélte magát. Együtt sem megyünk sehova, mindig "fáradt". Az hogy nem segít itthon már túl tettem magam. De ezen egyre jobban kiakadok. Lehet hogy csak a terhesség miatt van ez.2013. dec. 2. 10:15
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2013. dec. 2. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!