Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt én reagálom túl vagy a férjem tényleg nagyon bunkó?
Eddig volt két kocsink. Egy a férjemnek, egy pedig nekem ehhez két garázs van. A férjem most vett magának egy második kocsit. Félig meddig szükséges is, meg hobbiként is.
Ma mikor hazahozta az én kocsimmal kiált a garázsból és beállt az újjal a kocsim helyére. Azt mondja most már az ő kocsijai fognak állni a garázsban az enyémet meg tegyem oda ahova akarom. Úgyhogy kénytelen vagyok most már az udvaron parkolni.
Én teljesen kiakadtam ezen. Szerintem nagyon bunkóság tőle ez. Szerintetek?
Bunkó. Anyagilag függsz tőle? vagy gyerek van? vagy mi miatt maradsz mellette?
Esetleg ez volt az első bunkósága?
Ha van esetleg bármi ésszerű szempont erre a lépésre akkor is a legalapvető illemszabály lett volna ezt megbeszélni.
Szóval akár igaza van akár nem, bunkó.
Fogd meg a kocsikulcsát, állj ki az egyik kocsijával, állj be a garázsba a tiéddel és mond azt neki, hogy egyenjogúság van!:)
Amúgy micsoda gond!:) Nekünk 1 kocsira sem telik, másnak meg 3-ra is...Igen, erre mondják, hogy relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!