Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt én reagálom túl vagy a férjem tényleg nagyon bunkó?
Eddig volt két kocsink. Egy a férjemnek, egy pedig nekem ehhez két garázs van. A férjem most vett magának egy második kocsit. Félig meddig szükséges is, meg hobbiként is.
Ma mikor hazahozta az én kocsimmal kiált a garázsból és beállt az újjal a kocsim helyére. Azt mondja most már az ő kocsijai fognak állni a garázsban az enyémet meg tegyem oda ahova akarom. Úgyhogy kénytelen vagyok most már az udvaron parkolni.
Én teljesen kiakadtam ezen. Szerintem nagyon bunkóság tőle ez. Szerintetek?
Azt a mindenit... valaki feltett egy kérdést, ami számára ebben a szent pillanatban problémát jelent (megsúgom, igazából erre jött létre ez az oldal). Erre a válaszadók 90%-a elkezdi pocskondiázni, bunkó újgazdag-nak titulálni, és a befizetendő csekkjeit ajánlgatja...
Hát ez nem semmi, de a tipikus magyar mentalitás kiütközik.
Drága, aki a csekkjeidet hoztad fel, hogy gondolod, hogy a befizetéssel problémázol, amikor vannak nálad rosszabb helyzetben lévők, pl. Etiópiában éheznek?!
Mi a franc közötök van hozzá, hogy dolgozik-e a kérdező, ha igen, mit, és hány nemzedék óta van vagyona a családjának?
Kérdező, igen, a férjedtől ez bunkóság, de a garázsépítős válaszadó tippje tetszik :)
Tetszetős tipp, csak hát attól nem lesz a férje kevésbé bunkó. Bár a kérdés valóban nem az volt hogy mitől lesz kevésbé bunkó hanem hogy bunkósság volt e a hozzáállása.
De végülis igaza van. Az én autómnak valóban sokkal jobb ha garázsban van s más autója ázik fázik pirul odakint. Műszakilag a garázsban tartás előnyei vitathatatlanok.
Úúúristen 3 kocsink van, nincsenek garázsban kint vannak a napon (egyik piros,másik fekete, harmadik fehér) és érdekes nem fakultak ki. Pedig már évek óta megvannak.
Amúgy meg mond,hogy ha beáll a fagy akkor amit nem használtok azt tegyétek ki a garázsból!
#38/49 Időpont tegnapelőtt 22:03:
Ja hogy csak játszadoztok a férjeddel és kellett neked egy kis közönség innen. Kösz, ez nem érdekel. #18 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!