Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most ezt én reagálom túl vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt én reagálom túl vagy a férjem tényleg nagyon bunkó?

Figyelt kérdés

Eddig volt két kocsink. Egy a férjemnek, egy pedig nekem ehhez két garázs van. A férjem most vett magának egy második kocsit. Félig meddig szükséges is, meg hobbiként is.

Ma mikor hazahozta az én kocsimmal kiált a garázsból és beállt az újjal a kocsim helyére. Azt mondja most már az ő kocsijai fognak állni a garázsban az enyémet meg tegyem oda ahova akarom. Úgyhogy kénytelen vagyok most már az udvaron parkolni.

Én teljesen kiakadtam ezen. Szerintem nagyon bunkóság tőle ez. Szerintetek?

2013. aug. 23. 19:48
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
85%
Figyelj ha 3 kocsira van pénz, akkor épitsetek gyorsan még egy garázst is.
2013. aug. 24. 02:41
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólt a férjed hogy kiálltál a kocsival?
2013. aug. 24. 08:52
 43/52 anonim ***** válasza:
51%
Bezzeg arra h dolgoznal meg csak veletlenul sem reagaltal, pedig paran mar utaltak ra...... Most jon az h vezeto vagy egy kozmetikai cegnel..... Gusztustalan es erzodik az osszes irasodon h mennyire felsobbrendunek erzed magad a millas kocsiddal!......... szomszedaim ugyanilyenek, a penz megvan,es csak az allando magamutogatas megy, de belul minden total ures, a tobbi le van szarva, pedig ha tudnak h itt mindenki szanalmasnak tartja oket, holott azthiszik h k*rv@ menok.....
2013. aug. 24. 08:57
 44/52 anonim ***** válasza:
83%
Én a helyedben hívnék egy céget, aki könnyű szerkezetes garázsokat épít és gyorsan építtetnék egyet egy délután alatt. Azt mondta, oda teszed, ahová akarod, nem kötötte meg a kezed.
2013. aug. 24. 09:57
 45/52 anonim ***** válasza:
77%
Hiába hivja ki őket. Nem tudnak egy másikat le nem szaró egyéniséget felépiteni a férje helyébe. Nincs az a pénz amivel egy ilyen bunkót meg lehetne változtatni. A garázs felépitése csak tüneti kezelés. Ez a probléma elöbb utóbb meg fog nyilvánulni más formában.
2013. aug. 24. 12:05
 46/52 anonim ***** válasza:
69%

Azt a mindenit... valaki feltett egy kérdést, ami számára ebben a szent pillanatban problémát jelent (megsúgom, igazából erre jött létre ez az oldal). Erre a válaszadók 90%-a elkezdi pocskondiázni, bunkó újgazdag-nak titulálni, és a befizetendő csekkjeit ajánlgatja...

Hát ez nem semmi, de a tipikus magyar mentalitás kiütközik.

Drága, aki a csekkjeidet hoztad fel, hogy gondolod, hogy a befizetéssel problémázol, amikor vannak nálad rosszabb helyzetben lévők, pl. Etiópiában éheznek?!

Mi a franc közötök van hozzá, hogy dolgozik-e a kérdező, ha igen, mit, és hány nemzedék óta van vagyona a családjának?

Kérdező, igen, a férjedtől ez bunkóság, de a garázsépítős válaszadó tippje tetszik :)

2013. aug. 24. 14:09
 47/52 anonim ***** válasza:

Tetszetős tipp, csak hát attól nem lesz a férje kevésbé bunkó. Bár a kérdés valóban nem az volt hogy mitől lesz kevésbé bunkó hanem hogy bunkósság volt e a hozzáállása.

De végülis igaza van. Az én autómnak valóban sokkal jobb ha garázsban van s más autója ázik fázik pirul odakint. Műszakilag a garázsban tartás előnyei vitathatatlanok.

2013. aug. 24. 14:41
 48/52 anonim ***** válasza:
45%

Úúúristen 3 kocsink van, nincsenek garázsban kint vannak a napon (egyik piros,másik fekete, harmadik fehér) és érdekes nem fakultak ki. Pedig már évek óta megvannak.

Amúgy meg mond,hogy ha beáll a fagy akkor amit nem használtok azt tegyétek ki a garázsból!

2013. aug. 24. 17:33
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Mégegyszer elmondom itt nem a garázsban tartás a kérdés hanem a bunkósság. Ha az egyik kakast tart a kocsija tetején akkor is illene megkérdezni hogy lerughatjuk e róla.
2013. aug. 24. 19:33
 50/52 anonim ***** válasza:
60%

#38/49 Időpont tegnapelőtt 22:03:

Ja hogy csak játszadoztok a férjeddel és kellett neked egy kis közönség innen. Kösz, ez nem érdekel. #18 voltam.

2013. aug. 25. 05:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!