Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt én reagálom túl vagy a férjem tényleg nagyon bunkó?
Eddig volt két kocsink. Egy a férjemnek, egy pedig nekem ehhez két garázs van. A férjem most vett magának egy második kocsit. Félig meddig szükséges is, meg hobbiként is.
Ma mikor hazahozta az én kocsimmal kiált a garázsból és beállt az újjal a kocsim helyére. Azt mondja most már az ő kocsijai fognak állni a garázsban az enyémet meg tegyem oda ahova akarom. Úgyhogy kénytelen vagyok most már az udvaron parkolni.
Én teljesen kiakadtam ezen. Szerintem nagyon bunkóság tőle ez. Szerintetek?
Mihez képest probléma? Ez is relatív!
Esetleg cseréljünk egy hónapra, a garázs legyen a fiók, az autók pedig a csekkek. Amelyik csekkre nem marad pénzed, az visszakerül a fiókba halmozódni a többi hátralékkal együtt.
Na, még mindig olyan nagy probléma az autóügy?
Miért lenne már jobb az udvaron tartani?
Az enyém piros színű. Kifakul a színe a naptól. Hogy fog utána kinézni?:(
Bőrülés van benne és gondolom a tűző nap annak se tesz jót.
Meg a napon felforrósodik a kocsi. Utána egy csomó ideig nagyon meleg van benne.
Meg ha esik az eső akkor elázok míg a kocsiig érek, vagy míg beérek a házba.
"Esetleg cseréljünk egy hónapra, a garázs legyen a fiók, az autók pedig a csekkek. Amelyik csekkre nem marad pénzed, az visszakerül a fiókba halmozódni a többi hátralékkal együtt."
Ezt nem értem!
(nem fakul ki a naptól a kocsi :DDDDD)
ez egy igen bugyuta kérdés, de itt azon van a lényeg,hogy eddig mind a ketten a garázsban parkolhattak, most pedig a férj kisajátította!
Szerintem is bunkó a férjed, nem reagálod túl...
Más téren milyen a kapcsolatotok? Feltételezem nem túl harmonikus, különben nem lenne ilyen...
Van aki a pénzért ilyen ember mellett élne?
Hát hajrá.
Nekem a lelki békém, egy normális társ fontosabb mint a pénz.
A kérdező valószínűleg belekerült ebbe a helyzetbe s most jött rá, hogy nem egy ilyen ember és a hozzá járó pénz az igazi érték.
De akinek igen az keressen egy milliomost s pucsison neki a pénzért.
Miért hiszitek azt, hogy a pénzért vagyok vele?:) Kb ugyanannyit keresünk mind ketten:)
Meg miért hiszitek azt, hogy gazdagok vagyunk?:)
3 kocsi nem olyan nagy valami szerintem. Nekünk is évekig kettő volt. Most csak harmadik mert kellet, hogy legyen mivel futót húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!