Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most ezt én reagálom túl vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt én reagálom túl vagy a férjem tényleg nagyon bunkó?

Figyelt kérdés

Eddig volt két kocsink. Egy a férjemnek, egy pedig nekem ehhez két garázs van. A férjem most vett magának egy második kocsit. Félig meddig szükséges is, meg hobbiként is.

Ma mikor hazahozta az én kocsimmal kiált a garázsból és beállt az újjal a kocsim helyére. Azt mondja most már az ő kocsijai fognak állni a garázsban az enyémet meg tegyem oda ahova akarom. Úgyhogy kénytelen vagyok most már az udvaron parkolni.

Én teljesen kiakadtam ezen. Szerintem nagyon bunkóság tőle ez. Szerintetek?

2013. aug. 23. 19:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
78%
A hangárban nincs már hely? :)
2013. aug. 23. 19:59
 12/52 A kérdező kommentje:
Lehet nem a legnagyobb probléma a világon, de ez is csak egy probléma.
2013. aug. 23. 20:03
 13/52 schocko ***** válasza:
65%
Sokkal jobb az udvaron tartani, esetleg télen lesz kellemetlen...Nekem a négy autóból (nem mindig volt annyi) általában csak egy állt a garázsban, mert a fene kínlódik a beállással folyton...
2013. aug. 23. 20:04
 14/52 anonim ***** válasza:
27%

Mihez képest probléma? Ez is relatív!

Esetleg cseréljünk egy hónapra, a garázs legyen a fiók, az autók pedig a csekkek. Amelyik csekkre nem marad pénzed, az visszakerül a fiókba halmozódni a többi hátralékkal együtt.

Na, még mindig olyan nagy probléma az autóügy?

15/52 anonim ***** válasza:
84%
Költöztek olyan házba ahol nagyobb garázs van és a gond megoldva.
 16/52 A kérdező kommentje:

Miért lenne már jobb az udvaron tartani?

Az enyém piros színű. Kifakul a színe a naptól. Hogy fog utána kinézni?:(

Bőrülés van benne és gondolom a tűző nap annak se tesz jót.

Meg a napon felforrósodik a kocsi. Utána egy csomó ideig nagyon meleg van benne.

Meg ha esik az eső akkor elázok míg a kocsiig érek, vagy míg beérek a házba.

"Esetleg cseréljünk egy hónapra, a garázs legyen a fiók, az autók pedig a csekkek. Amelyik csekkre nem marad pénzed, az visszakerül a fiókba halmozódni a többi hátralékkal együtt."

Ezt nem értem!

2013. aug. 23. 20:09
 17/52 anonim ***** válasza:
28%

(nem fakul ki a naptól a kocsi :DDDDD)

ez egy igen bugyuta kérdés, de itt azon van a lényeg,hogy eddig mind a ketten a garázsban parkolhattak, most pedig a férj kisajátította!

2013. aug. 23. 20:12
 18/52 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is bunkó a férjed, nem reagálod túl...

Más téren milyen a kapcsolatotok? Feltételezem nem túl harmonikus, különben nem lenne ilyen...

2013. aug. 23. 20:13
 19/52 anonim ***** válasza:
84%

Van aki a pénzért ilyen ember mellett élne?

Hát hajrá.

Nekem a lelki békém, egy normális társ fontosabb mint a pénz.

A kérdező valószínűleg belekerült ebbe a helyzetbe s most jött rá, hogy nem egy ilyen ember és a hozzá járó pénz az igazi érték.

De akinek igen az keressen egy milliomost s pucsison neki a pénzért.

2013. aug. 23. 20:13
 20/52 A kérdező kommentje:

Miért hiszitek azt, hogy a pénzért vagyok vele?:) Kb ugyanannyit keresünk mind ketten:)

Meg miért hiszitek azt, hogy gazdagok vagyunk?:)

3 kocsi nem olyan nagy valami szerintem. Nekünk is évekig kettő volt. Most csak harmadik mert kellet, hogy legyen mivel futót húzni.

2013. aug. 23. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!