Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire altalanos/normalis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire altalanos/normalis, hogy mikozben egy no otthon van a gyerekkel, a dolgozo ferfi kel ejjel a babahoz?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 20:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
2%

Szégyenletes, hogy így lelettél pontozva.

Látszik is, hogy kiknek van ideje ilyen helyekre járni és leszavazgatni mindent miközben azokra panaszkodnak akiknek túl sok mindent köszönhetnek.

2014. febr. 10. 00:00
 32/33 anonim ***** válasza:
90%

Valóban sokat alszik egy baba, de azt nem egyhuzamban teszi. Hiába alszik el és fekszem én is le mire elalszok már felkel. Én rossz alvó vagyok nem az a fajta aki leteszi a fejét és már alszik is. A babám már addigra kialudta magát mire én is oda jutottam, hogy na sikerült elaludnom. Éjjel is persze alszik ha azt nézem, de 3 óránként felkel és ezzel kizökkent engem. Hát nekem így nem volt pihentető az alvás. Mondjuk az már más kérdés, hogy eleinte hiába akartam volna aludni, enni csak én tudtam neki.

Itt nagyon sok mindentől függ, hogy ki mennyire tudja kivenni a részét az éjszakai életből. Baba mennyire jó alvó, anyukának mennyire könnyű vissza aludni, apukának mi a munkája és mi az időbeosztása és még sorolhatna mindenki ezer dolgot a saját életéből. Mindenki próbálja úgy egyeztetni, hogy a másikra is figyeljen oda.

2014. febr. 10. 13:18
 33/33 anonim ***** válasza:
68%

En siman felkelek hozza ejjel, ha olyan gondja van amit en is meg tudok oldani (tehat nem tejet ker), es a nagyobbikhoz is, mivel amiota megvan a kicsi o sokkal inkabb apas, es konkretan nekem szol, engem hiv, hogy szomjas.

Pont azert mert nappal reggel 7tol este 7ig dolgozom, es valamikor en is szeretnek lenni a kicsikkel. (nagyobbik keteves, kisebbik egy honapos)

30f

2014. júl. 9. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!