Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire altalanos/normalis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire altalanos/normalis, hogy mikozben egy no otthon van a gyerekkel, a dolgozo ferfi kel ejjel a babahoz?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 20:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
33%
Sziasztok ! Én is voltam otthon a gyermekemmel gyesen .Ezért akárki akármit mond ,nem egy hű de megterhelő dolog !!!! Jól írta valaki ,az anyuka is tud azért olykor.olykor pihenni ,mikor a baba is alszik . Sosem értettem azokat (mert ilyen is van ! ) akik azzal jöttek,hogy jajj a baba mellett nem volt időm semmire ,se főzni ... se takarítani . Egy baba mellett is ki lehet alakítani egy napirendet . Én mikor otthon voltam ,mindig ki volt takarítva max minden 2.nap főzve volt ,valamint ,bár a párom sosem kérte(!) én magamtól kora reggel csomagoltam neki szendvicseket munkába és kávét is főztem neki . A kérdésre visszatérve természetesen rendben van ,ha az apuka is felkel olykor éjjel a babához,de az már (számomra) furcsa lenne ,ha minden éjjel így menne .( Az én párom nem irodai munkát végez ,nem is vártam volna el tőle soha .)
2014. jan. 29. 07:03
 22/33 anonim ***** válasza:
86%

22-es vagyok..

Le lettem pontozva..de nem zavar,mmert a velemenyem áll..

A nőnek sem egyszerű egész nap..el

El sem tudom képzelni, hogy egy ferfi nem kel fel a sivalkodásra éjjel, tehát néha ő is kikelhet a gyerekhez..

Vagy ha nem akkor egy férfi se várja el, aki szerint csak az anyának kell kelni, hgy annak az asszonykának libidója is maradjon a fáradtságtól ;)

Szerintem a gyereket együtt válllaltuk, a terheket is együtt, természetesen ha az anyuka van vele otthon, akkor ő válla többet, hisz neki ez a munkája ebben az időszakban, de igen neki is jár 1szer egyszer a pihenőidő..hacsak annyiis, hogy 1 szer legalább a férj vállalja be az éjszakai pelust

2014. jan. 29. 08:59
 23/33 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk általános volt,sokszor úgy elaludtam,hogy nem ébredtem fel a sírásra,ilyenkor mindketten felkeltünk(felváltva mentünk megnyugtatni a kicsit).Belőlem hiányzik a "minden kis mozdulatra talpon vagyok" képesség.Sose volt belőle gond.
2014. jan. 29. 09:07
 24/33 anonim ***** válasza:
96%
Megbeszélve, felváltva lenne teljesen normális. Az a jó, ha az egyik meglátja a másikon, hogy baromi fáradt és SZÓ NÉLKÜL felkel helyette a gyerekhez. Persze nyilván az anya kel többet, de ő is lehet baromi fáradt.
2014. jan. 29. 09:55
 25/33 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk 14 hónap van a két fiunk között. Az elsőnél én keltem általában pedig tápszeres volt. Volt hogy a férjem mondta hogy maradjak, megy, de amúgy nem esett nehezemre átmenni. Én olyan vagyok, hogy szeretek főzőcskézni, és a rendet is magam körül, de ha arról van szó hogy aludhatok (mikor a baba is aludt), akkor inkább ne csillogjon minden, csak legyen egy általános rend. Szóval én aludtam mindkét babánál napi 1-1,5 órát, ami bőven elég volt éjjeli tartaléknak. Szerencsére mihelyst leteszem a fejem már alszok napszaktól fúggetlenül. Az első babánál tehát férjem kedvétől/ álmosságától függött hogy átment e. Illetve a terhesség miatt volt pár hét, a rosszullévős időszakban és a vége felé mikor nem volt erőm, kedvem kibújni, ilyenkor ment kérés nélkül, akár csukott szemmel is :) Második babánál azért már kicsit fáradtabb voltam a nappalok húzósabbak voltak és a tesó is felkelt éjjelente egyszer, szóval a férjemnek is többször kellett menni, főleg az első 1-2 hónapban, de aztán szépen belejöttem mondhatni. Újra azért nem kezdené egyikünk sem :)
2014. jan. 29. 10:47
 26/33 anonim ***** válasza:
71%

Férjen akkor kelt hozzá amikor hazajöttünk a kórházból, mert probléma volt a vágásommal, meg akkor amikor beteg voltam. Azóta nem. Nagy ritkán bemegy a gyerekhez ha már nagyon hangoskodik míg csinálom a tápszert. De van, hogy "megsem hallja". Egyszer megemlítettem neki hogy már én is szeretnék egyszer 3 óránál többet aludni, úgy gondolta, hogy én ezt azért mondom mert számomra megterhelő a fiammal lenni. Nagyon rosszul esett. Pedig csak jól esett volna, hogyha egyszer ennyivel besegít, hogy felkel hozzá egy éjszaka. Többet nem mondtam neki. Mára már átalussza az éjszakát, ettől függetlenül még mindig bent alszom a gyerekszobában és nem is szándékozom kimenni. Ja és hozzáteszem, hogy még itthon dolgozik a férjem, nem jár be dolgozni, rugalmas a munkaideje. Mégis reggel is én kelek hozzá. És szerintem nem azért kellene a férjnek is felkelni a gyerekhez mert a nő lusta, besegitsen neki, hanem hogy együtt legyenek több idő.

Ja és egy kezemen megtudnám számolni hogy hányszor aludtam nappal akkor amikor a gyerek. Most lehet lesz egy pár nap, hogy elsősök majd hozzá mert beteg és úgy döntöttem hogy míg meg nem gyógyul csak is vele leszek, itthon meg lesz@tök mindent. Bocsi, kicsit elkanyarodtam a témától. :-)

2014. jan. 30. 23:04
 27/33 anonim ***** válasza:
Jó ez meg a másik véglet utolsó, ez sem normális.
2014. jan. 30. 23:09
 28/33 anonim ***** válasza:

Valóban nem az! Dehát mindenkinek megvan a maga baja.

26.

2014. jan. 30. 23:26
 29/33 anonim ***** válasza:
18%

Igenis kelljen fel a férfi is éjjel! Hiszen Ő "csak dolgozik", miközben az otthon lévő anyuka, eteti a gyereket, mosogat, takarít, altat, mos, főz .........., miközben apa "csak dolgozik".

Most kiakadtam.

Attól függ, hogy rövid, vagy hosszú távról van szó.

Ha éjjel nem alszik - akármiért is - nappal nem dolgozik rendesen.

Nem dolgozik rendesen?

A főnököt nem érdeki, hogy miért.

Úgy rúgják ki, hogy a lába nem éri a földet.

De jó, apa sokat van velünk.

Anya éjjel nyugodtan alszik, mert apa éjjel felkel a gyerekhez.

Egy hónap múlva nem lesz pénz.

Anya nyavalyog, hogy nincs pénz.

Nem tud fodrászhoz menni, a gyereknek kaját, ruhát venni...

Apa egy lusta disznó, mert nem dolgozik.

Veszekedések.

Válás.

Éhhalál.

Tudom, hogy szélsőséges.

Kedves kérdező! Most tedd fel magadnak a kérdést újra.

Vedd tudomásul, hogy olyan jó neked, hogy azt hiszed, hogy rossz.

A férj kidolgozza a belét a családjáért, és csak ezt érdemli? Hidd el nem azért dolgozik, hogy ne kelljen otthon lennie, hanem azért, hogy legyen otthona, családja, és hogy mindent megadhasson nekik. És persze azért, hogy a feleségnek ne kelljen a gyerekek mellett még dolgoznia is.

Az én feleségem is otthon van amíg én dolgozok, miután hazamegyek sokszor megyek tovább dolgozni, utána folytatom a számítógép előtt (ipari programozó vagyok) a munkát. Éjjel felkel mindkét gyerekhez, ha kell. Reggel 6 órakor felkel, hogy mindent elkészítsen nekünk, szendvicsek, táskák, a kávé friss illatára ébredek minden nap. Délelőtt tud egy kicsit aludni, mert délben megyek haza ebédelni. Utána elmegy a gyerekekért, bevásárol, a gyereket elviszi edzésre, tanul, játszik, nyolc órakor altat. Hogy mindezt miért teszi, mert anya. Ő már megértette, hogy jó neki, és nem agyal olyan agymenéseken, hogy igazából milyen rossz is neki. A tv-nézés helyett takarít, és nem olvas szennylapot, nem hasonlítja magát a tv-ben látott celebélethez, és nem akar a szappanoperák hősnője lenni. Egyszerűen csak örül, hogy megkapta a lehetőséget arra, amire minden jó anya vágyik. Tökéletesen ismeri a gyerekeit, minden fontos pillanatukat együtt élik meg. Kérhet ennél többet az élettől egy IGAZI ANYA?

36F

2014. febr. 3. 23:18
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak azért hülyeség, hogy az anya tud aludni, mikor a gyerek alszik, mert az én kisfiam például rossz alvó volt (tőlem örökölte sajnos), és napközben is csak félórákat aludt, és éjszaka is 2 volt a maximum egyhuzamban. Egy idő után én is tettem magasról a háztartásra, csak aludhassak, de egyszerűen nem ugyanolyan aludni 6*fél órát, mint egyszer egyhuzamban hármat, és higgyétek el, hogy akármennyit alhatunk napközben, ha hónapokon keresztül nincs egy olyan éjszaka sem, amikor kettő óránál többet aludna az ember egyhuzamban, egyszerűen nem pótolja az éjszakai pihentető alvást a napközbeni éber szundítás..
2014. febr. 9. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!