Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most tenyleg megint nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tenyleg megint nekem kellene engedni?

Figyelt kérdés

A ferjem ma elem allt, hogy megint koltozni akar, egy uj orszagba, ami nem lenne gond, de ez mar a 4. orszag lenne ahol elni akar, csak miota hazasok vagyunk.

Nem is lenne ezzel gond, mert eddig mindig olyan orszagokat talalt ki, ahol jobb a gazdasagi helyzet vagy szebb jovokepunk lehet, viszont ez a mostani (szerintem) idiota otlete, hatalmas visszalepes lenne.

Mindig arra fogja, hogy nekem a szakmamban konnyu munkat talalni igy nem is baj ha megint koltozunk. Ami teny, viszont amig nem beszelem az adott orszag nyelvet nagyon nehez elhelyezkednem es nincs is sok kedvem egy otodik nyelvet megtanulni (igen tudom nagy kincs, de event uj nyelvet tanulni maximumon, kicsit kiborito)

Ti mit tennetek a helyembe? Igazabol mar elegem van ezekbol az allando koltozesekbol es azert nem mellekesen igy 30 korul mar ideje lenne gyereket is vallalni, na de amig igy elunk mint a vandorcirkusz?

(Bocsanat, ha picit ertelmetlen, de nagyon zaklatott vagyok)

2014. jan. 22. 22:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Termeszetesen az itt kapott valaszok, csak "mankok" es talan segitenek megtalalni a kompromisszumot.

Ez a legnagyobb gond, hogy en tenlyeg ugy erzem, hogy ebben az orszagban ahol most elunk megtalaltunk mindent, amire most es a jovoben is szuksegunk lehet.

Masreszt meg 9 ev alatt 12x valtottunk varost/orszagot, mar szeretnek kipakolni vegleg a borondokbol es karton dobozokbol...

2014. jan. 22. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, az elmúlt 1,5 évben mi is így élünk, csak gyerek is van. Illetve nem országról országra vándorlunk, csak egy másik országba, majd azon belül még egyszer. A 1,5 év alatt ez a negyedik hely ahol lakunk. A gyerekek bírják a legjobban, pedig 12 hónap alatt 3 iskolában is jártak. Nekem van tele a hócipőm, hogy állandóan pakolok meg dobozok között élünk, most már itt akarok maradni a fenekemen. Még az életemben lesz egy költözés innen a közelbe de egy nagyobb lakásba, onnan a következő már egy tibeti kolostorba lesz, ahol csak egy kistálam lesz amibe rizst koldulok meg egy ruhám.

Okosat nem lehet tanácsolni, ezt beszéljétek meg. Amúgy miért akar állandóan költözni?

2014. jan. 23. 01:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megértelek, mert ennyit költözni brutális lehet. Engem a helyedben már a költözés tényétől is rázna a hideg, az már csak hab lenne a tortán, hogy hova akar menni. Szerintem próbáld megértetni vele, hogy meg akarsz állapodni. Eddig baromi jól csináltátok, hogy a 20-as éveitekben végigmentetek Európán, de ezt hamarosan le kell zárni, ha családot akartok.

Szóval nyugodj meg és beszéld meg vele, hogy te mit akarsz. Szóval hogy szeretnél végre gyerekeket és állandóságot. Kérdezd meg, hogy ő mikor akarná ezeket. Hallgassátok meg egymást és igyekezzetek közelíteni az álláspontotokat. Talán ha a normálisan, felnőtt módjára kezelitek egymás vágyait, akkor kompromisszumra tudtok jutni.

2014. jan. 23. 01:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az alapvető probléma az,hogy a férjednek semmi sem jó, egy nagy kalandorlélek, aki nem tud megülni a fenekén és mindig hajtja az újdonság meg nem vagy ilyen, neked ez meg fárasztó, kiborító. Ő valószínű ilyen, nem tudhatod, hogy lenyugszik-e valaha, vagy majd mindig hajtja a vére. Hogyhogy ezt nem láttad előre, mikor hozzámentél? Még gyerek nincs, így nem késő megbeszélni, hogy hogyan tovább, ha ennyire nem egyezik az életvitel tekintetében az álláspontok, vagy legalább tisztázni kellene, hogy mit is akar az élettől, mert bocsi, de ha 4 ország sem volt megfelelő neki...(főleg egy skandináv...), akkor mégis mi lesz jó neki?
2014. jan. 23. 06:20
 15/15 A kérdező kommentje:

Azt tudtam eddig is hogy a ferjem nehezen ul meg a kicsi feneken, egeszen a tegnapi napig ez nem is volt gond.

Este volt egy nagy beszelgetesunk, o ugy kepzeli el, hogy belevagunk a baba-projektbe most, nyaron koltozunk a masik orszagab es majd meglatjuk mi lesz. Annyit sikrult "kieroszakolnom" hogy oke, menjunk, de amint a kicsi ovis koru lesz rogton visszakoltozunk ide, ahol most elunk es itt fog felnoni a gyerek/gyerekek. Ez az utolso koltozes reszemrol, ha mar ide visszakoltozunk majd, utana innen engem mar csak tepsiben visznek ki! Ha akar menjen, de a gyerekkel/gyerekekkel en nem fogok ugralni mar az biztos.

Hogy miert csinalja ezt? Jo kerdes, kell neki a kihivas, bar szerintem mar az lenne a kihivas ha egy lakasban tobb mint 1 evet elnenk. De azt hiszem sikerult megtalalnunk a kozos utat, aztan majd idovel kiderul, o is engedett, en is, remelek.

2014. jan. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!