Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a túlérzékeny, amiért rosszul esik
hogy a férjem képtelen megjegyezni a születésnapjainkat?
Figyelt kérdés
A férjem következetesen minden évben elfelejti a gyermekeink születésnapját és az én születésnapomat is. Mindezt úgy, hogy a barátaiét és kollégáiét fejből tudja és sokszor már hetekkel előtte beszerzi az ajándékokat, hogy nehogy kifusson az időből. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert úgy tűnik, mintha mi nem lennénk neki fontosak.
Szerinte csak túlérzékeny vagyok, mert minden férfinak nehezére esik megjegyezni a dátumokat.
Ha a barátaiét tudja, akkor a tieteket is illene emgjegyeznie... Ez a " minden férfinak nehezére esik megjegyezni a dátumokat. " csak halandzsa. Annak nem jegyezzük meg aki nem fontos...
2014. jan. 12. 19:33
2/13 anonim válasza:
Az én férjem is elfelejti az enyémét, és a gyerekét is, de mindenki másét is. Csak a magáét nem felejti el....
2014. jan. 12. 19:35
3/13 anonim válasza:
Ez így teljesen gáz, de én a helyedben már rég feltettem volna egy falinaptűrat amibe gigászi betűkkel beírom a gyerekek meg a saját szülinapomat, illetve minden bizonnyal 1-2x én is elfelejteném az övét...
2014. jan. 12. 19:37
4/13 anonim válasza:
Érdekes ,az enyém is csak a sajátját jegyzi meg....
2014. jan. 12. 19:37
5/13 anonim válasza:
Én a saját anyámét apámét nem tudtam megjegyezni :D
A barátnőmét is csak azért mert háromnappal később van mint az enyém!
2014. jan. 12. 19:40
6/13 anonim válasza:
Az fel sem merült, hogy az Ő értékrendjében ez a külsőséghez tartozik és nem a lényeghez. Az a lényeg, hogy a szülinapot tudja, nem az, hogy biztosítsa az anyagi hátteret, a normális érzelmi kapcsolatokat, a szeretetet ??
2014. jan. 12. 19:41
7/13 anonim válasza:
A sajátomat azért nem felejtem el mert benne van a személyiben :D
Mostmár értem az mire való :D
2014. jan. 12. 19:41
8/13 anonim válasza:
Egy születésnap hogy lehet külsőség? Azt ünnepeljük, hogy a világra jöttünk. A férj talán nem örül, hogy a felesége megszületett? A gyerekei megszülettek? Nem elhalmozni kell őket, de ha elfelejti, akkor gondolom még csak emg sem köszönti őket. Megköszönteni a szerettünket a születése napján, azzal a szándékkal, hogy köszönöm, hogy megszülettél és vagy nekem, az minden csak nem külsőség.
2014. jan. 12. 19:44
9/13 anonim válasza:
A férjed egy bunkó. Ha még mindenkiét elfelejtené, akkor esetleg elhinném neki, de így inkább a nem érdekli kategória.
Én is csak a nagyon közeli család szülinapjait tudom, nem mennek a számok. Épp ezért a google-ön beállítottam állandó emlékeztetőnek minden évre a tágabb család, barátok szülinapjait is, így mindig eszembejut, mert egy héttel előtte szól kb. De néha a naptárba is beírom ilyenkor.
2014. jan. 12. 19:54
10/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy normális lenne, az enyém nem felejti el, és az évfordulót se, sőt sok minden apróságunknak az évfordulóját se :D Sose értettem ezt, ez csak halandzsa, hogy minden férfinak nehezére esik megjegyezni ezeket, főleg így nincs értelme, hogy mindenki másét tudja. Anyumék is együtt vannak lassan 20 éve és senki se felejti el a másikét, de még a névnapot se, bár az megbocsáthatóbb egyébként messze, mert azt sajnos én se tudom mindig pontosan...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!