Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a hibás?
A kedves férjem ma bejelentette hogy romokban a házasságunk és minden csakis az én hibám, mert az elmúlt 2 évben több mint 20 kilót híztam, úgyhogy holnap beadja a vállást és költözikaz új barátnőjéhez... Igen ám, viszont gyereket szültem és pajzsmirigy problémám is van, ezért a fogyás majdnem hogy lehetetlen, pedig tényleg dolgozok rajta, heti 3x edzeni járok és arra is nagyon odafigyelek hogy mit és mennyit eszek...
Szerintetek tényleg minden csak az én hibám? Én azért azt hiszem hogy nem hanyagoltam el a férjemet és magamat sem mint nőt, csak már nem 46 kiló vagyok...
Kedves 6-os, pedig képzeld hogy van ilyen... Jelenleg a 1,5 évesem tobbet eszik mint én, plusz még mozgok is, édesség, liszt, cukor, rántott kaják egyáltalán nincsenek az étrendemben és mégis 3 keres hónap alatt 1 azaz egyetlen kilót fogytam... Hidd el hogy én sem szeretek tükörbe nézni 63 kilósan, mert mindig is én voltam a vékony-gebe kislány, kereken 45 kiló voltam amikor teherbe estem...
Köszönöm hogy segítetek. Én eddig tényleg azt hittem hogy minden rendben van köztünk és nem is volt tenyleg semmi jele ennek az egésznek... Pont múlt héten pont ő hozta fel hogy nyáron menjünk Bulgáriába egy pár hétre nyaralni, ki is néztük hogy mikor, le is foglalta Online, erre meg ma bejelenti hogy Viszlát... És az a legnagyobb baj hogy én nagyon szeretem és még ezek után is szeretném megmenti a házasságunkat.
Idióta vagy. Ha nem ismered a hormonok világát, ne okoskodj.
Kedves Kérdező, arra lennék kíváncsi, hogyan folyt le ez a beszélgetés. Csak úgy, mint derült égből a villámcsapás? Ültetek egymással szemben, és neki eszébe jutott, hogy "hja, kövér vagy, elhagylak"? Vagy veszekedtetek? Talán te is a fejéhez vágtál dolgokat? Mert szerintem ezeket át lehet beszélni. Nyilván indulatból mondta. Arra kellene választ kapni, hogy tényleg van-e új barátnője, és ha igen, mi az oka. Ha valóban az, hogy meghíztál, akkor... jajj.. hát hagyd, hadd menjen. Tényleg egy felszínes tuskó. Ha másképp fogalmazza meg a problémát (pl. elhidegültünk egymástól a szülés óta, nem látlak már olyan kívánatosnak stb.), akkor azon lehet segíteni. Dietetikus pl. simán összeállít neked egy rendes étrendet, s pikk-pakk, kész a fogyás mikéntje. Ha a férjed tényleg szeret, melléd áll, kivárja, hogy újra csinos légy.
Ha elhárít minden ilyesmit, akkor felejtős szerintem. De ha otthagy, te mégis elkezdesz fogyni, ő meg netalán észbe kap, hogy hopsz, mégiscsak jó nő az én asszonyom... nah, akkor van gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!