Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most tényleg én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

A kedves férjem ma bejelentette hogy romokban a házasságunk és minden csakis az én hibám, mert az elmúlt 2 évben több mint 20 kilót híztam, úgyhogy holnap beadja a vállást és költözikaz új barátnőjéhez... Igen ám, viszont gyereket szültem és pajzsmirigy problémám is van, ezért a fogyás majdnem hogy lehetetlen, pedig tényleg dolgozok rajta, heti 3x edzeni járok és arra is nagyon odafigyelek hogy mit és mennyit eszek...

Szerintetek tényleg minden csak az én hibám? Én azért azt hiszem hogy nem hanyagoltam el a férjemet és magamat sem mint nőt, csak már nem 46 kiló vagyok...

2014. jan. 5. 19:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha valaki, akkor te biztosan nem vagy hibás!!! Nem tudom, hogy milyen magas vagy, de én a 63kg-t kicsit sem sokallom. Az én feleségem is kb.:46kg volt amikor megismertem. Most 76kg. Az asszonynak még most sem túl nagy a hasa, úgyhogy szerintem, te most nézel ki igazán nőiesen, régen voltál túl sovány. Ha ez tényleg így történt, akkor a férjed, nem érdemelt meg téged.

Látom, hogy "régi" a kérdés. Remélem azóta jól alakultak a dolgok...

2014. máj. 5. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!