Tényleg én vagyok a hibás a netes őrültsége miatt?
7 éve vagyok a feleségemmel, minden rendben van, én ezt tudom, viszont éjszakában dolgoztam amikor neteztem, és megláttam egy régi facebookját amit elvileg felfüggesztett, és mostani 2 héttel ezelőtt készült kép volt feltöltve.
Nagyon meg lepődtem, tudtam hogy volt és már nincs.
Azt mondta mikor kérdőre vontam hogy nem használja, csak egy képet töltött rá fel, és hogy mindennek én vagyok az oka, mert semmit nem engedek neki, féltékenykedek, és nézegetem a facebookján az üzeneteket, és hogy állandóan felhozom kivel beszél.
Lehet hogy volt rá példa de már több hete nincs.
Magyarán: reaktivált egy régi profilt és feltöltött rá egy képet.
Te ezt "netes őrültség"-nek titulálod és kérdőre vonod miatta. Egyébként nézegeted az üzeneteit és féltékenykedsz és állandóan felhozod, kivel beszél. Annak ellenére, hogy saját bevallásod szerint tudod, hogy minden rendben van.
Bocs, de ezt akárhonnan is nézem, veled van a probléma.
Tipikus eset.
"Rájött, hogy megcsalom. Az ő hibája. Francért leskelődik utánam."
7-eske, hol van itt szó megcsalásról? Feltöltött egy képet magáról egy régebbi Facebook profiljára, ami egy darabig fel volt függesztve és amiről amúgy a kérdező is tudott.
A férjem néha felfüggeszti a facebook fiókját, mert nem akarja, hogy ott keressék, nem akar fenn lenni, stb. Most ha úgy aktiválja újra és úgy merészel feltölteni magáról képet, hogy előtte nem kér tőlem engedélyt, akkor csapjak én is balhét, mert bizzzztos megcsal? :D Ez azért már tényleg túlmegy a hülyeség határain is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!