Miért van itt hogy akár a nő hibás akár nem, mindig a férfi a hibás?
Szerintem változó.
Az viszont tagadhatatlan, hogy az ebben a kategóriában válaszolók jó 80%-a nő. Ennek egy része pedig óhatatlanul elfogult, lévén rengeteg olyan ember jár ide, akit megcsaltak, átvertek, elhagyták terhesen, stb.
3. Igen, de a harag nem csak a férfiak felé irányul. Ugyanúgy betámadnak más nőket is. Én az elmúlt fél évben 3-4 olyan kérdést tettem fel, amiben teljesen leoltottak. Úgy éreztem többnyire nők, de voltak közte férfiak is. Mindenki a saját tapasztalatából és érzéseiből indul ki. A férfiakban is van harag, irigység, csak max. nem mutatják ki annyira, nem írják le inkább a véleményüket. A nők meg szeretnek "balhézni".
Mondom ezt nőként. :)
6. Igen. Időnként ez a legjobb megoldás! Ha valaki nem tud objektív, segítő választ adni, akkor felesleges idegesíteni vele magunkat és a másikat is.
(csak sokan ezt feszültséglevezetésnek használják, jól leugatják a másik fejét és azt gondolják ezzel milyen jó lett most nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!