Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora nagy dolog, hogy a sógorom befestette ma a hajamat?
Nincs pénzem fodrászra ezért a családom valamelyik tagját kérem meg, hogy fesse be a hajamat.
Ma nálunk voltak tesómék és a sógorom felajánlotta, hogy befesti a hajamat. (párom nem volt itthon és amúgy sem tud hajat festeni)
Párom közben hazajött és megjegyzéseket tett, hogy látja jól elszórakozunk és hogy úgy látja felesleges volt hazajönnie. Teljesen meg van bolondulva, nem is szól hozzám, de azt mondja nem féltékeny.
Akkor miért csinál belőle nagy ügyet?
És...?-Szeret hajat festeni,ez van!
Amúgy jó lett a hajad?
Örülök, hogy ő csinálta mert legalább most nem fekete a homlokom. A tesóm rettenetesen össze tudja kenni.
Miért lett volna rajtam törölköző?
Nálunk volt, hogy húgom vágta le a párom haját. Mert ügyes. :P Nem látok ebben semmi furcsát, családtag.
Féltékeny, majd megnyugszik. Biztosítsd róla, hogy nincs oka rá.
Mivel nálunk a sógorom festi a tesóm haját, ezerszer jobban megcsinálná az enyémet is, mint a tesóm :)
NEkem eszembe nem jutna ezen problémázni.
Párom amúgy is visszahúzódó a sógorom előtt, szerintem kissebbségi komplexusa van.
Sógorom nekem olyan, mintha a testvérem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!