Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog ez?

Figyelt kérdés
32 éves nö vagyok, és sokkal kevesebb fizetésem van mint az élettársamnak. A városban ahol lakunk óriási a munkanélküliség, èn örülök annak is hogy igaz hogy nagyon kevés pénzért de van munkám. Érezteti hogy ö a pénze miatt felsöbbrendü, és hogy én rá vagyok szorulva anyagilag, megkaptam hogy az ö lakásában élünk, ö fizet mindent és alapvetöen ö a hös a pénze miatt. Az tény hogy valóban nagyon keveset keresek (nem azért mert nincsenek végzettségeim, vagy mert lusta volnék, hanem azért mert 15%-os a munkanélküliség nálunk és örül az ember ha 4 òrában de van munkája.) 32 ezer ft a fizetésem, amiböl megveszem a "havi" nöi dolgaim (intim betét pl, tehát nem drága kozmetikumok stb), feltöltöm a telefonom, és bevásárolok. Máris elment a fizetésem. Szinte minden nap anyukáméknál eszünk, mert nem ad pénzt arra hogy fözzek. Én szégyenlem magam emiatt a szüleim elött. Nem azt mondom hogy "adja le" a fizetését, de ételre adhatna pénzt hogy tudjak fözni. Ö netto 120-at keres plusszba néha ugyanennyiért maszekol. Rossz és fájó hogy ilyen velem, tudom hogy hol tartja a pénzét, de sosem veszek ki belöle, inkább a szüleimtöl kérek, mert nincs kedvem ahhoz hogy "könyörögjek neki" 500 ft-ért. Ha nagy ritkán ad valamire pénzt, akkor azt visszakéri. Ö úgy lett nevelve, hogy az életben a legfontosabb dolog a pénz! Nagyon rossz érzés hogy egy sz.r csóróként kezel azért mert nekem nincs pénzem. Volt valaki ilyen helyzetben hogy a másik éreztette hogy ö több, jobb mint a társa csupán azért mert több a pénze?
2013. nov. 15. 07:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Neked pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy egy ilyen ember mellett élj? Ráadásul se gyereked nincs, aki miatt nem léphetnél, se semmi.

Menj haza, és kezdj új életet, de pénzért, ráadásul igy pár fillérért sose add el magad.

2013. nov. 15. 07:26
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Ráadásul még ezt az egész cikis helyzetet kérdésben is kiírod...
2013. nov. 15. 07:27
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

igen, nálunk is ez volt, majdnem szószerint! és a párom amikor közlöm vele, hogy önző, megsértődik, sőt totál kiakad, amikor viszont látta rajtam, hogy én viszont az utolsó forintom is neki adom (szülinapja volt, felköszöntve, utána meg véletlen meglátta a pénztárcám,hogy papírpénz nincs benne)szóval másnap vett nekem ajándékokat és ezzel le is tudta a lelkiismeretét.

semmit nem segített, de azt emlegette, hogy mindent ő tesz a "s*ggem alá"

de anno amikor egy másik sráccal jártam és lett egy jól fizető állásom, valahogy én is olyasmivé váltam, hogy ki voltam akadva, hogy miattad nem haladunk egyről a kettőre és ez rossz, stb stb

következtetés I.:

szóval valahol ez ösztönösen jön sajnos az emberből, huzamosabb időn fennállva át kapcsolatot tehet tönkre

a mostani páromnál én nagyon féltem, hogy miattam, mert csóró vagyok vége lesz, rettegtem ettől, meg a bűntudattól, hogy rám nem lehetne alapozni,(napi szinten terrorizált vele), foggal körömmel kerestem munkákat, hogy ne ezen múljon, hogy van e jövőnk. azután találtam munkát, ráadásul vezető beosztásban és akkor meg nem a pénz volt a baja, hanem hogy nézek ki, utána megváltoztattam a külsőm,nem is éreztem már önmagamnak magam, meg ez meg az, mindennek végén,amikor már minden jó volt a részemről, meg kidobott.

Következtetés II.:

nem mindig az a baj, ami látszik, vagy amibe beleköt a másik. a saját érzéseit vetíti ki a másikra.

2013. nov. 15. 07:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nem ad kajára pénzt, akkor csak TE egyél a szüleidnél, ö meg majd vesz magának valamit.

2. Viszont a helyedben összeszedném a cuccaimat és visszamennék a szülökhöz, mert ez NEM párkapcsolat.

2013. nov. 15. 07:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
3-as jól mondja. Mindig lehet találni valamit amibe beleköt az ember. De ha beleköt állandóan valamibe, az azt jelenti nem szeret igazán és nem hozzád való.
2013. nov. 15. 07:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok, még annyit elfelejtettem: azzal is meggyanúsított, hogy a pénzéért vagyok vele, még emlékeztetnem kellett arra, hogy ne felejtse, amikor összejöttünk épp ő volt az, aki munkanélküli. hát szabályosan győzködnöm kellett meg részleteznem, úgy elfelejtette. de nem hatott semmit megmaradt a rögeszméjénél, hogy őt nők ne használják ki, meg stb. és jah. "nők". a menyasszonya voltam, nem "egy nő" a százból.

és a mai napig, hogy vége, de kontaktolunk, kikéri magának, hogy nézem őt szemétnek, mert ő milyen rendes volt, meg miegyéb...

2013. nov. 15. 07:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a fenébe,és keress egy olyat,aki nem ilyen szemétláda féreg paraszt...kb ennyit röviden érthetően.Az ilyet nem tartom férfinak,hanem egy elnyomoú fa.s.z.ari tetünek.
2013. nov. 15. 08:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem ezt a egészet. Ha tudod, hogy nagyon nem jó ahogy viselkedik veled, ha állandóan a szemedre veti hogy az ő pénzéből éltek, ha mindig a szüleidnél esztek, mert nem hajlandó a kajába beszállni akkor miért nem szakítasz vele??

Vagy miért nem hozol a szüleidtől 1 adag ételt ami a tied, és szépen megeszed. Ha meg kiakad, hogy nincs kaja, nyugodtan lehet neki mondani, hogy "nem adtál pénzt, hogy főzzek rád!"

Tudod az aki a homokba dugja a fejét, az valahol meg is érdemli a sorsát..

2013. nov. 15. 08:16
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Azonnal hagyd el szerintem, én legalábbis azt tenném, nekem sincs sok pénzem, páromnak 6-szor annyi van, de sose vágta a fejemhez, hogy ő fizet mindent, alapból mindig is mondtam neki, hogy ha a terhére vagyok akkor megyek vissza anyuékhoz (persze amúgy is ő "erőltette" az összeköltözést). Múltkor elmentünk tescoba és kérdezgette, hogy kérek ezt kérek azt? Mondtam, hogy nem semmit, de még azért is mindent belepakolt nekem a kosárba, már én szedtem ki a végére a dolgokat, hogy halloooo ez nem kell nekem de mondtam is. Amikor kérdezte, hogy pezsgőtablettát kérek-e, abba beleegyeztem mert mindketten isszuk, erre az összes ízből belepakolt a kosárba, aztán másik boltba ugyan ez...nem értem, hogy miért ennyire aranyos, de ha ilyen egy szerető férfi akkor a tied nem valószínű, hogy szeret, vagy csak nem becsül meg!
2013. nov. 15. 08:18
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem akarlak megbántani, de milyen végzettséged van, hogy csak ilyen munkát találsz? Hol éltek? Ez tényleg nagyon kevés, ez a fizetés.
2013. nov. 15. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!