Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog ez?
Figyelt kérdés
32 éves nö vagyok, és sokkal kevesebb fizetésem van mint az élettársamnak. A városban ahol lakunk óriási a munkanélküliség, èn örülök annak is hogy igaz hogy nagyon kevés pénzért de van munkám. Érezteti hogy ö a pénze miatt felsöbbrendü, és hogy én rá vagyok szorulva anyagilag, megkaptam hogy az ö lakásában élünk, ö fizet mindent és alapvetöen ö a hös a pénze miatt. Az tény hogy valóban nagyon keveset keresek (nem azért mert nincsenek végzettségeim, vagy mert lusta volnék, hanem azért mert 15%-os a munkanélküliség nálunk és örül az ember ha 4 òrában de van munkája.) 32 ezer ft a fizetésem, amiböl megveszem a "havi" nöi dolgaim (intim betét pl, tehát nem drága kozmetikumok stb), feltöltöm a telefonom, és bevásárolok. Máris elment a fizetésem. Szinte minden nap anyukáméknál eszünk, mert nem ad pénzt arra hogy fözzek. Én szégyenlem magam emiatt a szüleim elött. Nem azt mondom hogy "adja le" a fizetését, de ételre adhatna pénzt hogy tudjak fözni. Ö netto 120-at keres plusszba néha ugyanennyiért maszekol. Rossz és fájó hogy ilyen velem, tudom hogy hol tartja a pénzét, de sosem veszek ki belöle, inkább a szüleimtöl kérek, mert nincs kedvem ahhoz hogy "könyörögjek neki" 500 ft-ért. Ha nagy ritkán ad valamire pénzt, akkor azt visszakéri. Ö úgy lett nevelve, hogy az életben a legfontosabb dolog a pénz! Nagyon rossz érzés hogy egy sz.r csóróként kezel azért mert nekem nincs pénzem. Volt valaki ilyen helyzetben hogy a másik éreztette hogy ö több, jobb mint a társa csupán azért mert több a pénze?2013. nov. 15. 07:13
11/15 anonim válasza:
Én a helyedben visszaköltöznék a szüleimhez. Írtad, hogy szinte mindig ott esztek, mert még főzni sem tudsz arra is sajnálja tőled a párod a pénzt..akkor meg nem mindegy? Ígyis-úgyis olyan, mintha otthon laknál, mert ott eszel, magadra költöd el a fizetésed. Én egy percet nem gondolkoznék, hogy menjek, vagy maradjak. Aztán a párod meg egye meg amit főzött és kuporgassa csak a pénzét továbbra is! Ez teljesen nem normális egy párkapcsolatban, pláne ha együtt is éltek! Nálunk minden közös, a vagyon is (bár még mi sem vagyunk házasok), de el sem tudnám képzelni, hogy mindenki külön vegyen MAGÁNAK kaját, egyéb dolgokat, és ha valakinek elfogy, akkor KÖLCSÖN kérjünk a másiktól. Ez régen rossz, és megalázó. Mi együtt spórolunk, együtt vásárolunk, és mivel bízunk a másikban, még a gyanú sem merül fel, hogy valamelyikőnk majd ellopja a pénzt és elkölti valamire stb. nem is értem, hogy bírtad eddig. Nem tesz jót az önbecsülésednek ez, és nagyon megalázó is.
12/15 anonim válasza:
Nem értem, attól még hogy százalékra pontosan tudod hogy a városodban mekkora a munkanélküliség, tudnál menni a szomszéd városba is dolgozni... Gondolom amikor összejöttetek akkor is ez volt a helyzet, nem tudom miért panaszkodik az, akinek a kezében van a lehetőség de nem él vele..
13/15 anonim válasza:
Fúj,én nem tudnék együtt lenni egy ilyen alakkal...
14/15 anonim válasza:
akkor menj el tőle, miért tűröd, h megalázzon?
mi osztjuk a dolgokat, megbeszéljük, kinek mennyi van, mire szánunk, mennyi marad, hogyan osztjuk be, és ez így normális!
15/15 anonim válasza:
Tudod, ha egy pasi qrvázni jár, reménykedhetsz abban, hogy legalább vénségére javul a helyzet.
Ha egy pasi részeges, reménykedhetsz abban, hogy ha megbetegszik a mája, talán lejjebb adja.
De az ilyen fajtától nincs mit remélni, ez csak rosszabb lesz. Télak mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!