Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora nagy dolog, hogy a sógorom befestette ma a hajamat?
Nincs pénzem fodrászra ezért a családom valamelyik tagját kérem meg, hogy fesse be a hajamat.
Ma nálunk voltak tesómék és a sógorom felajánlotta, hogy befesti a hajamat. (párom nem volt itthon és amúgy sem tud hajat festeni)
Párom közben hazajött és megjegyzéseket tett, hogy látja jól elszórakozunk és hogy úgy látja felesleges volt hazajönnie. Teljesen meg van bolondulva, nem is szól hozzám, de azt mondja nem féltékeny.
Akkor miért csinál belőle nagy ügyet?
8 éve vagyunk együtt a párommal, házasok is vagyunk, tehát mondhatom, hogy régóta ismerjük és jóban vagyunk egymás családjaival, akiket mondhatunk már a saját családunknak is. És nálunk pl. mivel a nővéremnek nagyon erős szorítása van képest, így én is meg szoktam masszírozni a férjemet, viszont a nővéremmel is meg szokta magát nyomkodtatni az erős szorítás végett. Természetesen ruhában. De még sosem akadtam ki ezen. Miért tenném? Családtag könyörgöm.
Meg gondolom ott volt a testvéred is ott volt a hajfestésnél, akkor meg pláne mi a fenéért féltékeny?
Szóval nem, abszolút ez nem nagy dolog és nem ok a féltékenységre.
16-os vagyok
Lehet csak rossz napja volt. Majd kialussza.
A párod látatlanban is szimpatikus, add át neki üdvözletem! :)
Amúgy érzelmi intelligencia, vagyis empátia kérdése, hogy valaki (az adott családi, és párkapcsolati szokások figyelembe vételével) mérlegelje, hogy egy dolgot megengedhet-e magának úgy, hogy attól a párja ne legyen boldogtalan.Szerintem ez az egy megjegyzése elég kellene hogy legyen, hogy mostantól megtartsd a három lépés távolságot jófej sógorkától, nem csak a párod kedvéért, hanem a kapcsolatotokért.Ne ítéld el őt, csak kérd meg hogy ne haragudjon, még ha nincs is miért, jól fog neki esni.Tegyél kicsit a kedvére, legyen neki kompenzáció.
A sógorok meg nyomulnak mindig, ne légy naiv! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!