Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tenyleg lehet ennyire tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg lehet ennyire tökéletes minden?

Figyelt kérdés

Munka után a kollégákkal elmentünk ma ebédre, mert a főnökünknek ma van a születésnapja, mindenki hozhatta a párját is, így a Főnök sokat emlegetett felesége is ott volt. Mindig is szeretettel és tisztelettel beszél a feleségéről, ez már nem újdonság, meg tényleg egy aranyos, kedves, értelmes nőnek tűnik így elsőre. Ami nekem furcsa, hogy még mindig úgy turbékolnak mintha friss kapcsolatban lennének, pedig már 6 éve együtt élnek, állítólag még soha nem veszekedtek, ha van valami problémájuk akkor elmondják egymásnak és hagynak 1 órát "feldolgozni" egymásnak és csak utána beszélgetnek róla, gondolom hogy a szexuális életük is rendben van, mert egyedül a főnök nem szokott a férfi kollégákkal eltűnni estére amikor továbbképzésen vagyunk. Pedig látszólag annyira nem illenek össze, a főnökünk egy jól tanult jogász, a felesége pedig tetováló és piercer...

Ne értsétek félre légyszíves, nem féltékeny vagyok, nem akarom meghúzatni magam a főnökkel és semmi hasonló! Csak szeretném tudni, hogy tenyleg vannak-e még ilyen tökéletes kapcsolatok/házasságok vagy ez is csak felületi dolog lenne, amit ők kifelé mutatnak.

2014. jan. 10. 17:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%

Vannak...ritkán de akadnak:)

Szerencsére... Ez ad reményt az embernek, hogy igen létezik:)

2014. jan. 10. 17:53
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk ez a 9. évünk együtt így :-) Azért mi néha veszekszünk, de a turbékolás megvan.
2014. jan. 10. 17:59
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
azért a 6 év az nem olyan rettenetesen hosszú :) Van valami mondás, hogy ha 7 évet kibírnak, akkor már együtt maradnak. Páran mondták és szerintem is 10 év körül van egy fontos határ.
2014. jan. 10. 17:59
 4/29 anonim ***** válasza:
85%

16 nak néztem...

Azért 6 év nem annyira sok...

4,5 év alatt jutottunk el az esküvőig...

Remelem 11 év múlva is ilyen lesz...

1.

2014. jan. 10. 18:04
 5/29 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk már 25 éve megy így - szóval létezik, csak ritka.
2014. jan. 10. 18:08
 6/29 anonim ***** válasza:
57%
Mi 30 évig éltünk együtt szeretetben, békességben.
2014. jan. 10. 18:21
 7/29 anonim ***** válasza:
27%
Nekem az jutott eszembe, hogy lehet csak alibi feleség.
2014. jan. 10. 18:29
 8/29 anonim ***** válasza:
74%
6 év tényleg nem olyan sok. A szüleim már 21 éve házasok és még mindig tudnak úgy turbékolni, mint a tizenévesek.
2014. jan. 10. 18:30
 9/29 A kérdező kommentje:

6 éve élnek együtt, régebben vannak együtt de nem tudom pontosan mióta.

Utolsó miért gondolod hogy csak alibi feleség lenne?

2014. jan. 10. 18:31
 10/29 anonim ***** válasza:
68%
Bár a fent említett hat év nem annyira hosszú idő,azért jó abban a hitben megerősödni,hogy mégis csak létezik ,,igaz és örök".Legalábbis jó hinni benne.
2014. jan. 10. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!