Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tenyleg lehet ennyire tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg lehet ennyire tökéletes minden?

Figyelt kérdés

Munka után a kollégákkal elmentünk ma ebédre, mert a főnökünknek ma van a születésnapja, mindenki hozhatta a párját is, így a Főnök sokat emlegetett felesége is ott volt. Mindig is szeretettel és tisztelettel beszél a feleségéről, ez már nem újdonság, meg tényleg egy aranyos, kedves, értelmes nőnek tűnik így elsőre. Ami nekem furcsa, hogy még mindig úgy turbékolnak mintha friss kapcsolatban lennének, pedig már 6 éve együtt élnek, állítólag még soha nem veszekedtek, ha van valami problémájuk akkor elmondják egymásnak és hagynak 1 órát "feldolgozni" egymásnak és csak utána beszélgetnek róla, gondolom hogy a szexuális életük is rendben van, mert egyedül a főnök nem szokott a férfi kollégákkal eltűnni estére amikor továbbképzésen vagyunk. Pedig látszólag annyira nem illenek össze, a főnökünk egy jól tanult jogász, a felesége pedig tetováló és piercer...

Ne értsétek félre légyszíves, nem féltékeny vagyok, nem akarom meghúzatni magam a főnökkel és semmi hasonló! Csak szeretném tudni, hogy tenyleg vannak-e még ilyen tökéletes kapcsolatok/házasságok vagy ez is csak felületi dolog lenne, amit ők kifelé mutatnak.

2014. jan. 10. 17:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

"Ahol soha nem veszekedtek a 6 év alatt, ott az egyik papucs, konfliktuskerülő."

Ilyen bődületes marhaságot is csak az képes írni aki nem talált normális párt magának...vagy ő maga az aki mindenen hisztériázik és veszekszik, ahelyett, hogy megbeszélné a dolgait a párjával....ÉRTELMES FELNŐTT EMBER MÓDJÁRA....

erről ennyit.

2014. jan. 11. 01:36
 22/29 anonim ***** válasza:

Köszi a megjegyzést, több mint 30 éve vagyunk házasok..:)

Ám ha Te ezt bődületes marhaságnak tartod, ám legyen..:)

2014. jan. 11. 05:21
 23/29 anonim ***** válasza:
34%

nem megbántani akartalak. Csak én úgy gondolom, hogy veszekedés nélkül is lehet 2 ember együtt boldogságban úgy hogy egyik se papucs, vagy konfliktuskerülő.

Miért kell így bélyegezni olyanokat, akik pl nem veszekedéssel oldanak meg dolgokat, hanem megbeszéléssel?

Ki vagy te? Légy a falon? Hogy minden egyes kapcsolatba belelátsz, és tudod hogy akik nem veszekszenek , hanem normálisan beszélgetnek egymással, azok csak kerülik a konfliktust...? Nem hiszem....

Ennyi.

2014. jan. 11. 05:56
 24/29 anonim ***** válasza:
34%

Mi 26 éve vagyunk együtt és még NEM veszekedtünk!!! Véleménykülönbségek, viták vannak néha, de ezt kultúráltan, veszekedés NÉLKÜL megbeszéljük egymással. Kiabálni nem szoktunk sem egymással, sem másokkal, mert a hangerö nem pótolja az érveket - mármedig a legtöbbször az érvek hiánya az, ami miatt kiabálni szokás a másikkal.

Aki meg nem tud ilyen jó kapcsolatot elképzelni, azt csak sajnálni tudom.

2014. jan. 11. 08:46
 25/29 anonim ***** válasza:
33%
köszi 24. erről beszélek.:)
2014. jan. 11. 08:51
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

amúgy a leszavazástól, még nem lesz igaza annak aki azt gondolja hogy az a normális hogy csak veszekedni lehet, és nem megbeszélni dolgokat... és ha nincs veszekedés egy kapcsolatban akkor azok papucsok, konfliktuskerülők:)

Ha nektek így jó, akkor veszekedjetek csak.

2014. jan. 11. 08:53
 27/29 A kérdező kommentje:
Nyugalom, csigavér! Nem veszekedést akartam szítani, csak egy ismerős pár példáján keresztül mások tapasztalatait megismerni. Sajnos az én környezetemben csak k**va any*zó veszekedések vannak, ezért valahol szeretném elhinni hogy ezt igenis másképp is meg lehet oldani. Bár lehet az a titkuk, hogy majdnem minden hónapban 1-2 hetet külföldön dolgozik/tanul a feleség. Az meg hogy a főnököm meleg lenne, szerintem abszurd :) Ha valamelyikük konfliktus kerülő az biztos hogy nem a Főnök... :)
2014. jan. 11. 12:39
 28/29 anonim ***** válasza:
66%
11-es vagyok. Elmondtam a véleményem, de hozzáteszem hogy vannak az életben olyan dolgok amit nehezen hinnénk el. Igen, elsőre ez jutott eszembe, hogy a pasi meleg, de nem én mondtam ki. Sokkal gyakoribb a tanult nő és kevésbé tanult társ, mint fordítva egyébként.Az meg, hogy néhány válaszoló felháborodott azon, hogy kétségbe vonom a veszekedés nélküli együttélést, sajnálom. Attól még lehetnek kultúrált emberek, hogy néha veszekednek, nem kell attól ku.rvaanyázni. sokan csak szélsőségben tudnak gondolkodni. Te kérdezted, hogy van-e ilyen tökéletes kapcsolat, szerintem nincs, az életben semmi nem tökéletes. Ha nem így van, amit mondtam ám legyen, annál jobb, nekem édesmindegy.
2014. jan. 11. 18:49
 29/29 anonim ***** válasza:
33%

AZ egy dolog ha valaki nem hisz a veszekedés nélküli kapcsolatban.

Az meg megint más hogy valaki azt meri mondani hogy nincs ilyen kapcsolat egy sem. (Mert ezt nem TUDHATJA)Ha van az csakazért is papucsság, vagy konfliktuskerülés....ez meg nevetséges...hogy ilyen jelzőket használ valaki, mikor mit tudja ő, mi van a másik kapcsolatában igazából...

2014. jan. 11. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!