Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig csak tökéletes külsejű barátnői voltak, annak ellenére tényleg szépnek láthat engem?

Figyelt kérdés

A férfi, akivel már egy ideje alakulóban van a kapcsolatunk (10 évvel idősebb nálam), korábban olyan nőkkel volt együtt, akik modellek, tudjátok abból is az a tökéletes fajta... És ezek több éves kapcsolatok voltak.

Ráadásul ez a férfi nagyon gazdag is, szóval képzelhetitek, hogy mennyi (és persze milyen) nők rajongják körbe nap mint nap.

Én pedig eléggé átlagosnak mondanám magam, oké annyi talán, hogy az arcom szép, de egyébként az egész alkatom meg minden olyan átlag... Szóval nehezen tudom elhinni, hogy őszintén vonzónak láthat ilyen felhozatal mellett.

Emiatt van is bennem egy nagy adag bizonytalanság, már hónapok óta udvarol nekem, de még nem volt köztünk semmi. Nagyon jó embernek ismertem meg, de akkor is, mégis csak pasi, és ki az, aki ha megteheti, akkor beéri egy középszerű külsejű nővel, ha megkaphatja a legjobbat is?

Ha volt ilyen jellegű tapasztalatotok, hogy végül mi lett két ilyen ember közt, akkor légyszi osszátok meg velem! :)

22L

2013. okt. 23. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tökéletes.
2013. okt. 23. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
szép lehetsz te is nyugi:)
2013. okt. 23. 17:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Sok-sok éves szerelem lett belőle. Úgy hogy sok sikert neked:)
2013. okt. 23. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet, csak te nem látod magad szépnek. De egy pasi sok mindent szerethet egy nőben a külsején kívül is...
2013. okt. 23. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Kár, hogy ennek ellenére is ezt állítod magadról. Ha modellekkel járt akkor benned is találhatott valamit. Örülnöd kéne nem kételkedni magadban :)
2013. okt. 23. 17:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó értitek nem azt mondom, hogy csúnya vagyok, de azért ha odaállítanának egy olyan tökéletes csaj mellé, akkor azért elég nagy lenne a kontraszt. :)
2013. okt. 23. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolat nem csak a külsőségekről szól. Ezt tanuld meg.

Arra nem gondoltál, hogy esetleg a belsődben annyira megfogta őt valami, hogy azért képes már hónapokig udvarolni neked?!

2013. okt. 23. 17:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem csak a külső számít van h egy kevésbé szép nő joban megfogott mert inteligens volt imádtam a társaságában lenni, humoros volt,határozott,izgalmas, célrudatos, talpraesett....olyan tulajdonságokkal rendelkezett h teljesen levett a lábamról pedig szinte az ideálom ellentéte nem volt egyáltalán szép, nem is értettem magam :D de most már tudom h bizony van fontosabb is mint h ki hogy néz ki :)
2013. okt. 23. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont:D
2013. okt. 23. 17:46
 10/13 A kérdező kommentje:

Oké, csak a gyönyörű nők közt is meg lehet találni azt, aki belsőre is teljesen rendben van.

Szóval nincs ilyenkor az emberben hiányérzet, ha jobbat is kaphatna?

A magam részéről engem azzal lehet meghódítani csak, ha valakinek a társaságában boldog vagyok, felszabadultak tudunk lenni együtt, és ha valakinél ez teljesül, akkor onnantól vonzó számomra, és ennyi. De azért a férfiak ennél jóval vizuálisabbak, lássuk be, ezért nem tudom hogy láthatja ő ezt a dolgot a maga fejével. :)

2013. okt. 23. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!