Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg ilyen rossz a Tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen rossz a Tökéletes háziasszony?

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka a Sorozat+-on láttam egy régi Született Feleségek részt amiben az volt, hogy a vörös hajú nő férje válni akart mert az asszony mindég a tökéleteset akarta kihozni magából. Biztosan ismerős, hogy mindég jó formában van, a a házban minden tiszta, profi berendezés és hasonlók. De nem értem, mert szerintem ezek tök ó dolgok, hogy egy feleség ennyire figyel mindenre és ráadásul még a férjével is foglalkozott. Akkor mi a rossz ebben? Neked kellene tökéletese háziasszony?
2010. ápr. 1. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

lehet látszólag tökéletes volt, de ennek a látszatnak a fenntartása érdekében néha elég gáz dolgokat művelt.

nem tudom más részeket is láttál-e, de neki pl nem volt orgazmusa és erre akkor jött rá, mikor férje halála után egy másik pasival volt.

véleményem szerint olyan nem létezik, hogy valaki tökéletes háziasszony, ha pedig mégis, akkor nem tökéletes anya, vagy nem tökéletes feleség.

és felmerül a következő kérdés: kinek mi a tökéletes?

2010. ápr. 1. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem tökéletes háziférfi kell:D
2010. ápr. 1. 10:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nincs tökéletes ember, így ha valaki tökéletes háziasszony,akkor bizony másban nem tökéletes - mondjuk nem jó vele az ágyban, unalmas, mindig csak a tökéletes rend és tisztaság se jó. Engem is idegesítene, ha a házban nem lehetne lettenni a poharat,mert atyaúristen,az már rendetlenség.

szerintem sokkal jobb egy olyan házban élni,ahol élet van,mint ha egy múzeumban laknánk

22/L

2010. ápr. 1. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

És akkor nem értitek, h például egyes politikusok miért akarják a kereskedelmi adókat megszüntetni a fenébe.

Mert értéktelen szemetet ugároznak, ezzel befolyásolva az emberek értékrendjét...

Tökéletes példa erre a kérdező:

Egy gagyi sorozat miatt esett most úgy kétségbe, hogy ide kellett jönnie, h megkérdezze mi is van.

Elárulom: Az ilyen igénytelen sorozatok ne legyenek mérvadóak abban, h mit hogy kell csinálni, de közel járunk az igazsághoz, ha azt mondom: Minden úgy jó, ha az ellentétét csinálod annak ami a sorozatban van. Ami ott negatívumként van beállítva, valószínűleg az a normális.

2010. ápr. 1. 10:44
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
csak néha nézek bele a fent említett sorozatba, így bocsi ha tévednék, de azt hiszem ez a nőci már 2x ment férjhez és a tv-s állapot szerint most válni akar a férjétől, -aki szereti még egyébként- és szeretője egy szoknyák után kajtató manusnak. Na, ha ilyen a tökéletes háziasszony, akkor inkább nem szeretnék ráhasonlítani:) Egyébként pedig egy nő (anya) ösztönből is érzi, hogy a lakás vagy a környezet tisztán tartása az ő feladata. Nem kell mindent pöpecre megtisztítani, de az általános rend és az odafigyelés a társra, (férjre) alapvető, szerintem.
2010. ápr. 1. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Tökéletesen rugalmatlan háziasszony volt, akinek az számított, hogy a külsőségekben megfeleljenek egy szigorú, konzervatív értékrendnek, ezért végülis még gyilkolni is képes volt:DD
2010. ápr. 1. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nincs tökéletes háziasszony minthogy tökéletes ember sem. az olyan nő aki arra törekszik,hogy a lakás egy kiállítóterem legyen, makulátlan tisztaság, mellette ő is tökéletes legyen az igazából a külvilágnak szól. hatalmas megfelelési kényszer ami már beteges. Nincs az a férfi aki boldog lenne egy steril mesterségesen megkreált otthonban és életben.
2010. ápr. 1. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kivételesen nem egy igénytelen sorozat, éppen mert a szereplői nem tökéletesek...
2010. ápr. 1. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem! a tökéletesben nincsen semmi vonzó.

28/F

2010. ápr. 1. 11:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Hmmm...igazatok lehet, most, hogy belegondolok a tökéletes az mindég ugyanolyan, nincs benne különlegesség, újítás. De az elején valamilyen szinten vonzó lehet számomra, hogy olyan nem is tudom...megfelelő. Bár ez egy kicsit felületes de akkor is, szerintem érdekes.
2010. ápr. 1. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!