Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon féltékeny a férjem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny a férjem. Tegnap eléggé összevesztünk, lejjebb leírom, miért, kíváncsi lennék a véleményetekre. Szerinte ugyanis én hülyének nézem őt és ocsmány dolog amit művelek. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

A helyzet: edző vagyok, de évek óta nem dolgozom a szakmámban, mert itthon vagyok immáron a harmadik babánkkal gyeden. Itt a gyk-n szoktam kérdésekre válszolni, így találtak meg néhányan - köztük egy srác is, megjegyzem, nős, családos ember - és írt nekem privátban, hogy szívesen venne mentorának időnként, mert abból, amit a válaszaimból lát, úgy érzi, szakmailag abszolút kompetens vagyok. Megadtam a fészbuk-elérhetőségemet és időnként chaten beszélünk, kizárólag szakmáról, illetve a föltett képeink alapján már megdicsérte a gyerekeimet és én is az övéit. Szó volt arról, hogy a nyáron esetleg lejön hozzánk edzőtáborba, ha úgy alakul és szervezünk (a tesómmal dolgozom együtt így a gyerekek mellett időnként). Aztán átküldött néhány fotót néhány lóról (lovasedző vagyok) hogy véleményezzem, mert vásárolni szeretne saját részre. Én mindig kielemeztem fotó alapján a lovat, elmondtam a véleményemet. Tegnap megkérdezte, ha kifizeti az útiköltségemet és természetesen az óradíjamat, elmennék-e egy helyre, megnézni egy pacit mert megbízik a véleményemben. Mondtam a férjemnek, hogy lenne egy ló amit megnéznék valakinek, mit szólna, ha jövő hét végén eljönne velem, megpróbálom a gyerekeket anyukámra bízni, kicsit messze van a hely ahová menni kellene, de legalább kettesben autózunk és beszélgetünk egy jót közben. Azt is mondtam, hogy nem tudom, milyen a srác, akinek a lovat néznénk, hiszen csak abból a néhány beszélgetésből tudok ítélni, amit a chaten lótémában folytattunk, de ha szimpi lenne neki is, tök jó lenne, esetleg megismerhetnénk a csaláját, nagyjából egyidős gyerekeink vannak, ahogy elnézem, hasonló értékrend alapján élnek mint mi, akár még baráti család is lehetne belőlük. Ez azért érdekes, mert nagyon szeretnék olyan családokkal ismerkedni, ahol a férjem is megtalálja a hangot velük, a már meglévő barátnőim férjeit ugyanis nem csípi, így a barátkozás eléggé nehéz. Erre iszonyatosan kiakadt, hogy mit képzelek, csak a hülye nem látja, hogy rá vagyok izgulva a pasira (akit még soha nem is láttam) és vajon mit szólnék én, ha ő is chaten ismerkedne és azt akarná beadni nekem, hogy azért találkozik egy nővel, mert mondjuk befektetési tanácsokat ad neki.

Soha életemben nem csaltam meg a férjemet, föl sem merült bennem, minden barátságot leépítettem, ami más srácokhoz kötött (régi zenésztársak, lovastársak stb.) mert mindig féltékeny volt és én nem akartam a feszkót. Most azért örültem ennek a srácnak, mert kicsit hiányzik a munkám néha (nem akarok visszamenni egyelőre dolgozni, nevelni akarom a gyerekeimet, de olykor jólesik kicsit szakmázni). De tök mindegy, hogy most ő véletlenül pasi, egy nőnek pont ugyanennyire örülnék, tényleg csakis a szakmai munka az, amit picit hiányolok az életemből és ezzel valamelyest megkapnám. Ennyi a részemről. Tényleg olyan elvetemült dolog, hogy elmentem volna a férjemmel együtt egy másik férfival találkozni úgy egy fél óra lónézés erejéig, nem is a férfi lakóhelyére, hanem egy másik városba, ő is odajött volna arra a címre, ahol a megnézendő ló van, megnéztük volna, elmondom a véleményem és ennyi? Csak én vagyok naiv liba, hogy nem látom, hogy ez gáz, vagy a férjem lát valamit rosszul? Köszi az őszinte válaszokat!

2014. jan. 12. 07:58
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Nyilván olvassa az érintett új ismerősöd. Ő mit szól hozzá?
2014. jan. 12. 11:47
 32/44 A kérdező kommentje:
28-as, tévedsz. De nem kell hinned nekem. Nő vagyok és nem írtam ki másik kérdést.
2014. jan. 12. 11:59
 33/44 A kérdező kommentje:
31-es, nem hiszem hogy olvassa, bár ha igen, akkor rájön, hogy rólam van szó.
2014. jan. 12. 12:05
 34/44 anonim ***** válasza:
44%
Kérdezőnek szimplán jólesik, hogy a férje féltékenykedik.
2014. jan. 12. 12:14
 35/44 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is volt ilyen párom és én nem bírtam ki vele. Nem fogom csak azért leépíteni a régi barátaimat, mert neki pszichés gondjai vannak, úgyhogy inkább dobtam őt.

BARÁTOT PASIÉRT SOHA!!!!!

2014. jan. 12. 12:15
 36/44 anonim ***** válasza:
94%

Ha igaz az, amit írsz (csak azért kételkedem, mert nagyon durva dolgokat enged meg a férjed magának), én abban a percben adtam volna be a válókeresetet, amikor azt mondta, hogy megölne engem is, a "szeretőmet" is, magát is, és leszarja, hogy a gyerekei árván maradnak.

Beteg a férjed, sürgősen vidd pszichiáterhez, ugyanis ezek már durva képzelgések, skizoid tünetek.

Komolyan, tényleg nem félsz, hogy reggel nem ébredsz fel, csak mert azt képzeli este, miközben a gép előtt ülsz, hogy a "szeretőddel" flörtölsz?

2014. jan. 12. 12:17
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig hobbi szinten, de én is lovagolok. A férjem párszor felült a lóra, de azt mondja, nem az ő világa. De ettől én még nem vagyok eltiltva a lovaktól, se a gyerekek. Ha tud, ő is kijön, együtt megy ki a család lovardába és amíg én lovagolok, ő a gyerekekkel nézi, simogatja a többi állatot a tanyán. És megoldja, hogy heti 1-2x ő is el tudjon jönni a gyerekekkel, soha nem volt még olyan, hogy ha ráért, inkább otthon maradt a gyerekekkel, mint hogy velem jöjjenek.
2014. jan. 12. 13:09
 38/44 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem a szerelem az, ami a férjedhez köt, hanem a Stockholm-szindróma.
2014. jan. 12. 22:17
 39/44 anonim ***** válasza:

A férjed beteges, és emiatt is meg amiatt is amit mondott lehet, hogy veszélyes is.

Hallottam már ilyen történetet olyantól akik végigélte. Egyre csak romlott a helyzet, a férfi egyre agresszívabb lett, egyre többet követelt, és a nő egyszer csak azt vette észre, hogy már nincs menekülési lehetősége. Csapdába került. Gondolj a gyerekeidre, velük fog zsarolni.

Ha úgy döntesz, hogy elhagyod, ne vállald most a megbízást, ne csinálj semmit két hónapig. Kezdjél el fokozatosan rossz háziasszony lenni, szexuális téren unalmas legyél, öltözz úgy mint egy nyugdíjas. Aztán ha már megunt költözz el, de még így is kemény menet lesz.

2014. jan. 12. 22:48
 40/44 anonim válasza:
58%

A férjed gyilkosságos víziója tényleg elég durva, viszont ez a kétszáz kilométert utazunk valakihez sztori egy kissé meredek...

Az meg, hogy ő pont téged akar szakmai tanácsadónak a világ végéről...Ne értsd félre, de a lovakhoz nem csak három ember ért az országban, elvégre lovas nemzet vagyunk... :)

Én férfi vagyok, és garantálom neked, hogy az a csóka nem véletlenül nyomul, hogy úgy mondjam...

Szóval meleg a pite, gyorsan felejtsd el, és nézz problémamentesebb szakmai kihívás után!A férjeddel meg beszélgess erről a gyilkolászászos dologról, mert ez tényleg erős.

2014. jan. 12. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!