Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire elvárható egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvárható egy fiatal feleségtől, hogy napi 8-9 óra munka után minden este főzzön a férjének?

Figyelt kérdés
Anyósom szerint nagyon, mert a hideg kaja, az előző napi maradék vagy a meleg szendvics nem megfelelő étel a fiának.
2014. jan. 5. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
75%

Ha neked van kedved a férjed kedvében járni, és mindennap főzni munka után, akkor tedd meg.

Ha nincs kedved, akkor nem.

Egyébként szerintem kétnaponta elég főzni.

2014. jan. 5. 21:46
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Amíg dolgoztam mindig vasárnap főztem többfélét. Hétfőre maradt a vasárnapi, meg megvolt a keddi-szerdai ebéd is. Az én anyósom is mindig megkérdezte, hogy megint maradékot eszünk? Megnyugtattuk, hogy nem maradék, előre főztem. Nekem se volt kedvem esténként 10-12 órai meló után főzőcskézni, akármennyire szeretek. Azt meg, hogy megfelelő -e ahogy főzöl a férjednek, vele kellene megbeszélni. Nálunk is eltelt egy pár év, mire leszakadtak a témáról. Anyósom ui minden este főzött, néha két fogást is. De ő 4kor általában már otthon volt.
2014. jan. 5. 21:51
 33/61 anonim ***** válasza:
80%

"Férjem munkahelyén nincs lehetőség meleget enni, de fizikai munkát végez, kell neki naponta a főtt étel."

Sokan el vannak tévedve: a főtt étel nem jelenti azt, hogy jó. Sőt, a zöldségeket nyersen a legjobb fogyasztani, úgy a legegészségesebb.

És nem ismernéd a férjed, egyedül élne, akkor nem dolgozna, vagy nem enne?

Valaki más írta a hideg kaját: én imádom. Legszívesebben csak azt ennék életem végéig.

2014. jan. 5. 22:09
 34/61 anonim ***** válasza:
86%
ez a hetekig elélnék hidegen kb olyan, mint amikor a vasalni utálók győzködik a vasalókat, hogy á, nem is látszik a ruhán... de látszik.
2014. jan. 5. 22:11
 35/61 anonim ***** válasza:
100%

"De tudjátok mit, inkább ne főzzön, minek egyen a férje rendes ételt, elég a szendvics.

Próbáljátok ki, egy hétig éljetek hideg kaján..."

Én nem azt írtam, hogy ne főzzön, hanem azt, hogy meg lehet enni másnap is a kaját. Sőt én sokszor nem is tudom kiszámolni, hogy pont annyi legyen, amit megeszünk aznap.

Imádok főzni, sütni, viszont nem fogom kidobálni a kaját, csak mert valaki szerint illik minden nap frisset főzni.

2014. jan. 5. 22:16
 36/61 anonim ***** válasza:
A legtöbbünknek nem is azzal van a baja, hogy nem főz egy feleség, hanem, hogy mindig csak ő főz.
2014. jan. 5. 22:35
 37/61 anonim ***** válasza:

Ha már a felesége vagy akkor már éltetek együtt nem?

Eddig is meg volt oldva az étkezés (gondolom), most, h feleség lettél ez befolyásolja a főzési szokásaidat?

A barátnőnek, menyasszonynak nem, de a feleségnek naponta kell főznie?

2014. jan. 5. 23:15
 38/61 anonim ***** válasza:
70%
Most komolyan ennyire hihetetlen, hogy fincsi a hideg kaja? Nem azt mondtam, hogy fotoszintetizálok, hanem hogy imádom a hideget. De ha neked ez a pici dolog hihetetlen, biztos nagyon izgi életed lehet.
2014. jan. 6. 00:13
 39/61 anonim ***** válasza:
38%

Oszinten szolva kicsit elakadtam ennel a kerdesnel.

Ha arrol lenne szo,hogy valakinek 12 oras muszak vagy 2 kisgyerek mellett(ott azert mindig tortenik valami izgi) nem marad ideje fozni azt megertem.De 8 ora mellett? Ilyen szigoruan betartod a "8 ora munka,8 ora pihenes,8 ora szorakozast"?

Masik amin elakadtam,hogy miert a ferjednek kellene fozni? Te nem eszel belole? Nem csak a ferjednek,hanem a szervezet egeszseges mukodesehez van szukseg a fott etelre,mivel sajnos nem minden fontos tapanyag alkalmas a nyers fogyasztasra.

Masreszt igen,en minden nap fozok 8 ora munka mellett,de nem azert,mert anyosom azt mondta,vagy mert a ferjem nem onellato,hanem mert szemelyesen szukseget erzem annak,hogy a csaladom,es en valtozatosan taplalkozzunk.

Szoval a hiba elsosorban ott kezdodik,hogy ne a ferjednek fozz,hanem kettotoknek!Akkor talan nem fog olyan veget nem ero folyamatnak tunni az a 30 perc mialatt elkeszul a kaja.

2014. jan. 6. 02:17
 40/61 anonim ***** válasza:

A legfontosabb dolog: ha a dolgok mostani állásával a férjed is és te is elégedettek vagytok, akkor le lehet tojni anyóst magasról. Ha viszont a férjed nyavalyog anyósnak (akár a hátad mögött), akkor vele kell elbeszélgetni.

Anyósnak annyit mondanék, hogy még szerencse, hogy nálunk a nő nem cseléd plusz irigyled őket, ha ilyen jól megy nekik, hiszen ők biztos kidobták az előző napi maradékot :D. Melegszendvics esetén meg - az miért nem jó kaja? Mert kenyéren van és nem tányérból kell enni? Szívesen tányérra rakod.

Szerintem amúgy, ha mind a két fél dolgozik, a munkamegosztás a jogos. Aztán hogy azt hogy rendezik el, jó kérdés. Ha a férjed minden mást megcsinál (mosás, takarítás, bevásárlás - amit vmiért kötve hiszek), akkor akár még jogos is lenne, hogy főzz.

De szerintem abba nem hal bele senki, hogy nem vacsorázik meleget a hét minden napján, csak mondjuk 4x vagy 5x. És itt a te esetedben azért a megmelegített maradék is játszik. Az emberek nagy része úgyis hideget vacsorázik sztem, mert egyszerűen nincs rá idő. Ha meg mindig csak gyors, egyszerű kajákat készít az ember, abból is van pár jól bevált recept, akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem elég változatos.

2014. jan. 6. 02:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!